Hirdetés

Advent minden napjára jut egy-egy designdarab.

Stílusos ünnepi hangolódást tervelt ki az Arterior Komplex Kft. az adventi időszakra. December 1-24 között minden napot egy általuk forgalmazott széknek, az adventi vasárnapokon pedig egy-egy ikonikus széknek dedikálnak a Facebook-oldalukon.

 

 

Az #ArteriorAdvent névre keresztelt projekt során advent minden napján bemutatnak egy designdarabot és annak történetét. A belsőépítészeti tervezéssel és -kivitelezéssel, bútorgyártással, valamint designbútor forgalmazással foglalkozó cég még az avatatlan szemeknek is igazán lenyűgöző sorozatot állított össze a klasszikusoktól a legmodernebb darabokig.

 

 

Az egyedülálló online adventi tartalom mellett fizikai valójában is megterveztek egy igazán egyedi kalendáriumot. A naptár minden napra tartogat egy finom kézműves csokoládét a legendás székek fotóival mintázva. Az exkluzív meglepetéssel az Arterior a partnereinek kedveskedett karácsony alkalmából.

 

 

Arterior Komplex Kft. | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Minecraft a kertben

Minecraft a kertben

Svéd csúcstervezők hozták el Magyarországra a tökéletes kültéri konyhát.

Egyedi belsőépítészeti megoldások az Arteriortól

Egyedi belsőépítészeti megoldások az Arteriortól

Az Arterior Komplex Kft. munkáiban a szakértelem, az igényesség, az okos belsőépítészet, a biztos stílusérzék és az innovatív megoldások kapnak kiemelt szerepet.

Az ülés története 90 percben

Az ülés története 90 percben

1800-tól foglalja össze az ülőbútorok történetét a Vitra filmje.

Hirdetés