Március 9-ig lehet jelentkezni a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Egyre több szervezet ismeri fel az egységes arculat fontosságát, azonban gyakran hiányoznak a megvalósításhoz szükséges erőforrások. Ezen változtatnának a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatói, akik MOME Movement néven kisarculati és online grafikai elemek megtervezésével támogatják a nonprofit szervezetek vizuális kommunikációját.

„Arra gondoltunk, ha ez a kezdeményezés nonprofit szervezetek munkáját támogatja, akkor az extra motivációval szolgálhat számunkra. Így valós emberekkel és problémákkal ismerkedhetünk meg, és segíthetünk nekik a saját szakmánk által.” - mondta el a kezdeményezés indulásáról Weiszer Márk társalapító, projektvezető.

A MOME Movement pályázat a 2018-as Tervezőgrafika BA1 csoport közös projektjeként indult, amit közösségépítési szándékkal hoztak létre. 2020-ban a projekt új fázisba ért: az önszerveződő csoportból alakult kezdeményezést az egyetem Schmidt Andrea, az Elméleti Intézet tanára és Vargha Balázs, a Tervezőgrafika MA szak vezetője segítségével befogadta. Ennek eredményeként ma már a tantervben szereplő, általuk vezetett kurzus formájában érhető el a MOME-s hallgatók számára. A Movement így 2020-ban már interdiszciplináris együttműködéseknek is utat nyitott: a tervezőgrafikus hallgatók mellett jelen vannak animációs, média design, designmenedzser és designkultúra szakos hallgatók is. 

 A pályázatra minden olyan hazai, nonprofit jelleggel működő szervezet jelentkezését várják, amelyek költségvetési vagy egyéb okokból adódóan még nem, vagy csak kezdetleges arculati elemekkel rendelkeznek. 

JELENTKEZÉS

A pályázatra a nonprofit szervezetek március 9-ig elektronikusan kitöltött jelentkezési lappal jelentkezhetnek, amely itt érhető el. A pályázat további részletei itt olvashatók.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ökológiai sound design tanfolyam indul

Ökológiai sound design tanfolyam indul

Új területtel ismerkedhetsz meg a MOME Open képzésén.

Idén is kiosztják az Év háza pályázat díjait

Idén is kiosztják az Év háza pályázat díjait

Két abszolút fődíjat, valamint két szakmai és öt támogatói különdíjat osztanak ki.

Még jelentkezhetsz a KÉSZ hexatlonjára

Még jelentkezhetsz a KÉSZ hexatlonjára

Verseny építőmérnök-hallgatóknak, enyhítendő szakemberhiányon.

Hirdetés