Designlámpa Guide No. 08.

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A BE LIGHT mostani válogatásának főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek. Az augusztusi világítótest-körkép szereplői különleges és látványos remekművek!


 

ORGANIKUS TERVEZÉS

A Patricia Urquiola spanyol tervező által megalkotott FLOS Almendra egy moduláris világítási rendszer, amelynek formái és színei a nevét is ihlető mandulafa termésére emlékeztetnek. Az organikus design és az újrahasznosítható anyagfelhasználás tekintetében egyértelműen ambiciózus projekt, amelyet a magasztos tervezés és a legmodernebb technológia hívott életre.
 LELEMÉNYES KIVITELEZÉS

A DCW Éditions Delumina két üvegkorongból álló fali lámpa, amely játékos és leleményes módon adja meg a dimmelhetőség élményét. Az elforgatható tárcsa segítségével a felső korong átlátszósága változtatható, ezzel szabályozva a lámpa fényerősségét, illetve a helység atmoszférájának hangulatát.
 LEBEGŐ GEOMETRIA

A Carpyen Equilibrium függesztett lámpatest játékosan közelíti meg az egyensúly tematikáját: egyszerű alapformákat használ, amelyek tökéletes balanszban állnak egymással, még akkor is, ha ez első ránézésre lehetetlennek tűnik. Az Equilibrium bravúros tervezésének köszönhetően szinte súlytalanul lebeg a térben.
 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Designkapcsolókkal bővült a BE LIGHT! kínálata (X)

Designkapcsolókkal bővült a BE LIGHT! kínálata (X)

Atelier Luxus designkapcsolók!

Hirdetés