Mindjárt nyit a Nyitva!

November 5-én kezdődik a Nyitva! Fesztivál Erzsébetvárosban!

A közel egy hónapos programsorozat során öt új vállalkozás nyit meg kifejezetten a fesztiválra, akik mellett a már működő kedvenc szolgáltatóitok is készülnek programokkal, kedvezményekkel.

A fesztivál keretében az új vállalkozások, tervezők pop-up bemutatótermével és kizárólag a fesztiválra megnyitott projektjeivel találkozhatunk, valamint a már működő kerületi szolgáltatók is programokkal várnak egész novemberben. 

A tulajdonosok és beköltözők kockázatok nélkül működhetnek együtt, hogy azt követően megalapozott döntést hozhassanak a folytatásról. A folyamatban mind az ideális helyiség, mind az ideális bérlő megtalálása közös munka eredménye. A szervezők elsődleges célja, hogy mindenkinek nyereséget hozzon a fesztiválon való részvétel, függetlenül attól, hogy megtalálja-e végleges partnerét egy tulajdonos, vagy beköltöző személyében.

A részletes programért katt a Nyitva! honlapjára vagy szerezd be a ProgramPontokban található programfüzeteket.

A Nyitva! a KÉK - Kortárs Építészeti Központ üres üzlethelyiségek hasznosítását célzó programja, az ingatlanközvetítés kooperatív modellje. Kiadó budapesti üzlethelyiségekbe válogatott helykereső kezdeményezések költöznek egy hónapra és teszik próbára ötletüket kockázatmentesen. Az üres üzletek felélednek, felfedve a bennük rejlő lehetőségeket, ezáltal kiadásuk esélye mérhetően nő.Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kiadó üzletek fesztiválja ősszel Erzsébetvárosban

Kiadó üzletek fesztiválja ősszel Erzsébetvárosban

Jelentkezőket vár a Nyitva! x Erzsébetváros - Kiadó üzletek fesztiválja!

Nyitva! - kooperatív ingatlanközvetítés az Erzsébetvárosban

Nyitva! - kooperatív ingatlanközvetítés az Erzsébetvárosban

Az üres üzlethelyiségek hasznosítását célzó program korábban már ért el sikereket.

Újra itt az Art Market Budapest

Újra itt az Art Market Budapest

Sztárművészekkel és 5 kontinens kiállítóival várja látogatóit a régió legjelentősebb kortárs képzőművészeti seregszemléje.

Hirdetés