A változatos grafikájú termékek megvásárlásával az új Dürer Kert nyitását segíthetjük.

Néhány napja felröppent a hír, hogy Budán nyit újra a Dürer Kert. Bár a pontos helyszínt még nem közölték, a kultikus budapesti szórakozóhely újranyitását most merchandise tárgyak megvásárlásával segíthetjük, melyek egyedi grafikáit olyan művészek készítették, akik valamilyen módon kötődnek a helyhez. 

Hujber Áron (Studio VAN)Miklósy Krisztián (Quixtonic)

Akárcsak a hely zenei kínálata, a választékban szereplő pólók, pulóverek, vászontáskák designjai is változatos képet mutatnak: Borbás Márton (harom.studio) kedves Kabalagólyájától, Miklósy Krisztián (Quixtonic) MTV (Music Television) és Dürer Kert keresztezéséből, illetve az AC/DC logó átértelmezéséből született logójain át, Farkasinszki Bence (Benze) Dürrer Tribal designjáig. Hujber Áron (Studio VAN) Dekonstrukció című sorozatában a Dürer Kert alaprajzait dolgozta össze, míg Kókai Barnabás (Barber’s Art) a zenés szórakozóhely elmaradhatatlan kellékeiből készített montázst, Borbás Róbert (Grindesign) Where the Magic Happens varázslót ábrázoló grafikája pedig igazi hard core munka.

A termékeket a Dürer Kert webshopjában lehet előrendelni, az eladások teljes összegét az új Dürer Kert felépítésére fordítják majd, aminek pontos helyét igéretük szerint március 31-ig bejelentik. A merch gyártásában, szállításában, a webshop létrehozásában és kezelésében az Empire Merch és a Tixa segítette a Dürert. 

A teljes méretért és az alkotók nevéért kattints a galériára!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Fényjáték a lépcsőztes terekkel
  • 2020-06-17 09:00
  • Deco

Fényjáték a lépcsőztes terekkel

Felújított lakás a Batthyány utcában

Kutató- és látogatóközpont az egykori Népgőzfürdőnél

Kutató- és látogatóközpont az egykori Népgőzfürdőnél

Tajthy Renátó diplomamunkájának fókuszában a budai barlangrendszer és az ahhoz kapcsolódó épületegyüttes áll.

Ezeket a magyar épületeket jelölték a Mies van der Rohe-díjra

Ezeket a magyar épületeket jelölték a Mies van der Rohe-díjra

Idén kilenc magyar épület is pályázik a Mies van der Rohe díjra. 

Hirdetés