Hirdetés

Két, tavaszi MAGYAR DESIGN tárlat között, előszőr a Design Héten bepillantás a legújabb, készülő magyar designbútorok anatómiájába.

Hirdetés

Szeptember 24., 11:00 // 
Kiállítás megnyító mini brunch

Szeptember 29., 18:00 //
Kiállítás záró kerekasztal beszélgetés a tervezőkkel

Két, az OTTHONDesign-on immár hagyományos, tavaszi MAGYAR DESIGN tárlat között, előszőr a Design Héten bepillantás a legújabb, készülő magyar designbútorok anatómiájába!

A PDSIGN stúdiójában az érdeklődők akár részleteiben is megtekinthetik CODOLAGNI, Kerékgyártó András, a MOHA design és a PDSIGN munkáit.
A tervezők együttműködése nyomán az eltérő formanyelven megfogalmazott tárgyak kommunikálnak egymással, kontextusba helyezik egymást, és egybehangzóan bizonyítják, hogy Van MAGYAR DESIGN!Nyitvatartás: szeptember 24. – 29. / H-SZ 14:00-19:00, CS 14:00-20:00, Szo-V 11:00-19:00

http://designhet.hu/2016/program/magyar-design-reszben-es-egeszben

Programunk a Design Hét Budapest 2016 eseménysorozat hivatalos része.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

FUGA: STEPS AHEAD

FUGA: STEPS AHEAD

Terméktervezés Lengyelországban és Magyarországon 2000 után.

Interjú Henrik Schulz -cal.

Interjú Henrik Schulz -cal.

Henrik Schulz svéd tervező és építész saját stílusát skandináv luxusként aposztofálja. Ez a minőség luxusa, a részletekben rejlő kemény munkáé, az anyagválasztás gondosságáé. Az a luxus, ami nem hivakoldó, kiszolgálja használóját évtizedeken át és szépen öregszik. Schulz folyamatosan együtt dolgozik a legnagyobb skandináv design cégekkel, házat tervez Stockholmban és Göteborgban, valamint állandó megrendelője a svéd autó óriás, a Volvo. Kérdéseinkre a Kinnarps rendezvényén válaszolt a Budapest Design hét 2016 -on. 

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ 2016

Átadták az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat.

Hirdetés