Online mutatkoznak be Velence lakberendezési kiválóságai a magyar szakembereknek.

Egy rendkívüli és varázslatos város, melynek puszta létezése is egy csoda. Átjáró Kelet és Nyugat között, a bizánci, gótikus és reneszánsz hagyományok őrzője. Napjainkban is elvarázsolja a világot stílusának és termékeinek páratlan kifinomultságával és eleganciájával.

 


Ez Velence, víz és föld városa, egykori tengeri nagyhatalom, ma a művészet, a kultúra, a környezet és az egyedülálló kézműves gyártás együttélésének tökéletes példája. Számos értékes vállalat bölcsője, melyek a velencei életmód nemzetközi nagyköveteiként viszik hírét a város kiválóságainak.
 


A „La Serenissima”, vagyis „a Legfenségesebb” jelzővel illetett Velencei Köztársaság értékei tovább élnek, legszebb újraértelmezéseik leginkább a belsőépítészet, lakberendezés és lakásdekoráció területén mutatkoznak meg. A kézművesség több évszázados tradícióját ötvözik a veleszületett kozmopolita attitűddel, létrehozva a luxus egy sajátos, időtlen stílusát: klasszikus és fenséges – mely méltóvá teszi egy velencei patrícius-villához, illetve funkcionalitás és fejlett technológia – megfelelve napjaink legmagasabb piaci követelményeinek.

Értékes szövetek, kidolgozott fafelületek, pazar vonalak és kifogástalan alkotóelemek: ezt kínálják azoknak, akik belekóstolnának a Made in Italy-be és a velencei tradíció mestermunkáiba.
 


Made in Venice: a projektről

A Made in Venice projekt Velence design kiválóságainak online kirakata, melyben jelenleg több mint 20, lakberendezési anyagokat, textileket, bútorokat, lakberendezési kiegészítőket, lámpákat, fal- és padlóburkolatokat kínáló helyi cég vesz részt. A gyártók digitális profilja a FieraSmart365 felületen érhető el, melyen keresztül a nemzetközi érdeklődők könnyedén felvehetik velük a kapcsolatot.
 


A Confindustria Venezia Rovigo és az Italian Trade Agency együttműködésének eredményeként létrejött projekt kiemelkedő eseménye a szeptemberi Venice Glass Week apropóján tartott szakmai út, melyen a kiválasztott nemzetközi buyerek és szakemberek ellátogatnak Velencébe és Rovigóba, ahol személyesen is találkozhatnak a gyártókkal.

 

Made in Venice

A kezdeményezés keretében a felület 2023. februárjáig áll az érdeklődő magyar szakemberek rendelkezésére, akik regisztrációt követően betekintést nyerhetnek a velencei gyártók digitális kirakataiba és kapcsolatba is léphetnek velük.

További információ a e-mail címen e-mail címen.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Megbüntetik Calatravát a csúszós hídjáért

Megbüntetik Calatravát a csúszós hídjáért

Gondatlanságért szabott ki pénzbüntetést egy olasz bíróság.

Kitiltják az óceánjárókat Velencéből

Kitiltják az óceánjárókat Velencéből

Mozgolódik Dubrovnik és Barcelona is.

Népmesei ihletésű pesti étterem, ahol a CNN is forgatott

Népmesei ihletésű pesti étterem, ahol a CNN is forgatott

A SALT Budapest tradicionális konyhát és hangulatot kínál, ami az enteriőrben is megjelenik.

Hirdetés