Hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom szabadon variálható.

Hirdetés

A Westend 2019-ben újította meg arculatát, a bevásárlóközpont most az új logójának kreatív variációit keresi egy nyílt pályázat keretében. A logópályázatban a W betű konténerként funkcionál, kizárólag a formája kötött, tartalma azonban szabadon változtatható.

A tervezőpályázatra november 15-ig várják a munkákat. A pályázatra 7-től 99 éves korig bárki jelentkezhet (16 éves kor alatt a pályázat beadásához szülői nyilatkozat szükséges), és a pályaművek a manuális alkotó eljárásoktól kezdve a digitális grafikus technikáig bármilyen egyedi megvalósításban készülhetnek. 

 

A beérkező pályaműveket háromtagú bizottság, Bérczi Linda, a Budapest Art Week igazgatója, Baranyai Júlia, az Avalanche Kreatív Ügynökség művészeti vezetője, Kovács Orsolya, a Westend marketing igazgatója, valamint a szponzori zsűri, az Yves Rocher, valamint a Miniso bírálja el.

A pályázat első helyezettjét egy 300.000 Ft vásárlási utalvánnyal jutalmazzák, míg a második 200.000 Ft, a harmadik pedig 100.000 Ft vásárlási utalvány kap. Ezen felül a legjobbnak ítélt alkotásokat a Westend a saját facebook oldalán közzéteszi és közönségszavazásra bocsátja. A legtöbb szavazatot kapott 10 alkotást a Westend 1-1 saját ajándékcsomagjával jutalmazza. A beérkező logótervekből készült kiállítás 2020. december 31-ig lesz megtekinthető.

(Forrás: Kreatív Online)
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Meghalt az El Al logóját is tervező magyar ajkú grafikus

Meghalt az El Al logóját is tervező magyar ajkú grafikus

A 85 éves korában elhunyt Dan Reisinger tervezte a Teva gyógyszergyár és a Habima színház logóját is.

Szeressük vagy sem a Zara új logóját?

Szeressük vagy sem a Zara új logóját?

Talán túlzsúfolt, biztosan nem tökéletes, de elég pontosan pozicionálja a márkát.

Mit üzen a VW új logója?

Mit üzen a VW új logója?

Elsőre nem is tűnik lényegesnek a különbség, holott vannak, akik forradalminak tartják.

Hirdetés