A korábban beharangozott 2022. április 5-10. közötti időponthoz képest két hónappal később, június 7. és 12. között ad otthont Milánó a méltán népszerű nemzetközi bútorkiállításnak.

Az idén 60.  évfordulóját ünneplő Salone del Mobile 2022-ben a hagyományos tavaszi dátum helyett júniusban kerül megrendezésre.
 


A változtatás oka egyértelmű: bár a kialakult járványhelyzet folyamatosan javuló tendenciát mutat, mégsem lehetett volna garantálni egy április-közelségű időpontban a legfontosabb nemzetközi bútorkiállítás megrendezését. Emellett az új időpontra a világ minden tájáról érkező látogatók is könnyebben tudják megtervezni utazásukat.

A júniusi dátum „garancia lehet az erős nemzetközi jelenlétre a kiállítók tekintetében, ami mindig is a Show erőssége volt, valamint így valóban elegendő idő áll majd a résztvevő cégek rendelkezésére ahhoz, hogy jelenlétüket a lehető legjobban megtervezzék – mint tudjuk, az előkészületek hónapokat vesznek igénybe az első elképzelésektől a végső kitelepülésig” – fogalmazott Maria Porro, a Salone del Mobile elnöke hivatalos sajtóközleményében.

2022 már csak azért is kiemelt jelentőségű a Salone del Mobile történetében, mivel e patinás intézmény idén ünnepli 60 éves évfordulóját.

 

Salone del Mobile | Web | Facebook | Instagram

 

Forrás: Interni magazine
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Görbül, mint maga a tér

Görbül, mint maga a tér

Zaha Hadid és a SLAMP legújabb közös terméke, az ARIA INFINITA

Mandulavirágzás | Patricia Urquiola X Flos

Mandulavirágzás | Patricia Urquiola X Flos

A fenntarthatóság szellemében tervezett lámpatestet a Flos-szal együttműködésben Patricia Urquiola.

Hirdetés