Hirdetés

Kicsit morbid, de kiegészítőként akár korona is hozzácsatolható. 

Hirdetés

Ha már az idei év "ruházata" a maszk, nem árt gondolni a gyerekekre is: egyes országokban a gyermekek visszatérnek az iskolába, a Metaform Architects pedig arcpajzsot tervezett számukra, cserélhető dekorációs elemekkel. A 4-8 éves gyermekeket megcélzó védőfelszereléshez plusz kiegészítőként például korona vagy nyúlfül is csatolható.

A 3D-s nyomtatással készült műanyag keretet úgy tervezték, hogy illeszthető legyen akár a gyermek sapkájára is. A luxemburgi székhelyű építésziroda elmondása szerint

ezekkel a maszkokkal szeretnék ösztönözni az iskolásokat  a megfelelő biztonság és higiénia gyakorlására anélkül, hogy feleslegesen megrémítenék őket. A pajzs így egyszerre biztonságos, mert a gyermekek nem érintik feleslegesen az arcukat, mellette pedig szórakoztató és játékos is egyben.

Bár a tudomány jelenlegi állása szerint a koronavírus járvány a gyermekekre kevésbé veszélyes, mint a felnőttekre, de a betegséget ugyanúgy el tudják kapni, és átadni a veszélyeztetett embereknek. Az arcpajzs mellett a koronavírus következtében mások is gondoltak a gyermekekre:

Forrás: Metaform Architects
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

30 éve Magyarországon a Samsung

30 éve Magyarországon a Samsung

Az ünnepi évet többek között egy jövőkutató kerekasztal-beszélgetéssel kezdte meg a vállalat.

Amikor a középkor és a modernitás egy koncertteremben találkozik

Amikor a középkor és a modernitás egy koncertteremben találkozik

Kulturális és Kongresszusi Központ Torunban.

Mindentudó árnyékolók
  • 2019-06-21 09:00
  • Deco

Mindentudó árnyékolók

Praktikus és esztétikus beltéri és kültéri árnyékolók.

Hirdetés