Hirdetés

Grünfelder Judit üvegművész és Lublóy Zoltán keramikusművész kiállítása nyílik kedden a FISE Galériában.

A FISE Galéria szeretettel meghívja Önt és barátait Grünfelder Judit üvegművész és Lublóy Zoltán keramikusművész "Idő... Itt és most" című kiállítására.
 
Megnyitó: 2015. december 1.-én kedden, 19 órakor.
 
A kiállítást megnyitja: Sárossy Zsuzsanna iparművész, design menedzser; a Budapesti Metropolitan Főiskola művészeti marketing vezetője.
 
Megtekinthető 2015. december 18-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.


  
A kiállítás az idő, mint 4 dimenzió témakörét járja körbe. Az idő, mint technológiai kihívás, mint az állandó mozgás, térbeli síkok elcsúszása és koordinátora van jelen a mindennapjainkban. Elmúlás, a változás, a kezdet, a folytonosság, a keretek, az objektív és szubjektív relatív összefüggések és a végtelen- mind az idő fogalmával párosulnak. Mindezek kis szegmense a tárgyakon visszaköszön. Az üvegképek, installációk a falon és térben helyezkednének el- mozgó és statikus formában. Az üveg tárgyak elsősorban az áthatások, az időbeli elcsúszások összefüggéseit és eredményeit vizsgálják. A véletlen és a kiszámított torzulások egymáshoz és egymástól független viszonyait.

A kiállításon porcelán és üvegképeket, installációkat mutatunk be.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

Közös a lakóhelyünk, közös a felelősségünk

A Mood for Wood nemzetközi design workshop témája a természet és a város interakciója, ennek szellemiségében a résztvevők Poznań utcáira terveznek utcabútorokat.

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Retro táska és fellépő Csacsi a MOME hallgatóitól

Mi a közös a következő formatervezői és textiltervezői hallgatói munkában? Mindkettő egy-egy gyakorlati problémára kínál megoldást, mindkettő egyszerű, letisztult, takarékos anyaghasználattal – íme a 90-es éveket idéző táska és a fellépőt kiváltó Csacsi.

A Bauhaus-stílusú logók olyan jók, hogy érdemes volna használni őket

A Bauhaus-stílusú logók olyan jók, hogy érdemes volna használni őket

Nemzetközi designerek egy csoportja megtervezte a legmenőbb cégek logóit Bauhaus-stílusban, így tisztelegve a nagyhatású intézmény előtt annak századik évfordulója alkalmából.

Hirdetés