Grünfelder Judit üvegművész és Lublóy Zoltán keramikusművész kiállítása nyílik kedden a FISE Galériában.

Hirdetés

A FISE Galéria szeretettel meghívja Önt és barátait Grünfelder Judit üvegművész és Lublóy Zoltán keramikusművész "Idő... Itt és most" című kiállítására.
 
Megnyitó: 2015. december 1.-én kedden, 19 órakor.
 
A kiállítást megnyitja: Sárossy Zsuzsanna iparművész, design menedzser; a Budapesti Metropolitan Főiskola művészeti marketing vezetője.
 
Megtekinthető 2015. december 18-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.


  
A kiállítás az idő, mint 4 dimenzió témakörét járja körbe. Az idő, mint technológiai kihívás, mint az állandó mozgás, térbeli síkok elcsúszása és koordinátora van jelen a mindennapjainkban. Elmúlás, a változás, a kezdet, a folytonosság, a keretek, az objektív és szubjektív relatív összefüggések és a végtelen- mind az idő fogalmával párosulnak. Mindezek kis szegmense a tárgyakon visszaköszön. Az üvegképek, installációk a falon és térben helyezkednének el- mozgó és statikus formában. Az üveg tárgyak elsősorban az áthatások, az időbeli elcsúszások összefüggéseit és eredményeit vizsgálják. A véletlen és a kiszámított torzulások egymáshoz és egymástól független viszonyait.

A kiállításon porcelán és üvegképeket, installációkat mutatunk be.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

FISE Design 2016 Pannonhalma

FISE Design 2016 Pannonhalma

A HEFTER Galéria és a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület FISE Design 2016 Pannonhalma című kiállítása június 4-én nyílik.

Csávás-Ruzicska Tünde keramikusművész

Csávás-Ruzicska Tünde keramikusművész

A FISE programja: SZILENCIUM című kiállítás. 

Muray Eszter és Németh Zsófia kiállítása

Muray Eszter és Németh Zsófia kiállítása

Muray Eszter grafikusművész és Németh Zsófia Alíz textilművész PÁRHUZAM című kiállítása kedden nyílik A FISE Galériában.

Hirdetés