A belsőépítész-szakma együlálló design kiállítása az Iparművészeti Múzeumban.

\r\n\r\n

 

Az előző évek sikerein felbuzdulva 2017. október 5-7. között megrendezésre kerül a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a Caracalla Design Days. Idén új helyszín, az Iparművészeti Múzeum ad otthont a háromnapos rendezvénynek, amely lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és design-márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.
 
Kiállító partnerek: 
Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch
 
 
A neves hazai belsőépítész, Bogár Róbert által megálmodott, egyedülálló vizuális élményt nyújtó és évről évre más-más stílusú enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált.
 
A kiállításhoz kapcsolódó szakmai program idén ismét kétnapos, amelyen 20 hazai és nemzetközi előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a lakberendezés és az építészet számos izgalmas területét érintve.
A Caracalla Design Days csatlakozott a DESIGN HÉT BUDAPEST rendezvénysorozathoz, melynek az idei fővendége, az angol sztárdesigner, Michael Anastassiades is előadást tart az első szakmai napon, október 5-én.
 
A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szakmai előadásokra jelentkezők ingyenesen tekinthetik meg a Caracalla Design Days 2017 kiállítást is. Érdemes minél előbb jelentkezni az eseményre, mert helyeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezés sorrendjében.
 
Helyszín: Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37.
Időpont: 2017. október 5-7. 10.00-18.00
Szakmai napok: 2017. október 5-6. 10.00-18.00
Jelentkezés: regisztracio@caracalla.hu
Az emailben kérjük, jelezzétek, hogy melyik napra szeretnétek regisztrálni 
(október 5., 6. vagy mindkettő)
Részletes program: http://caracalla.hu/furdoszoba/9092/caracalla-design-days-szakmai-programja/szakmai-eloadasok-programja/
 
forrás: sajtóközleményHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Heti design betevő | BDW

Heti design betevő | BDW

Az OCTOGON online design programajánlója a BDW-re

Tárgyak gondozói – a restaurátorok „titkos” élete

Tárgyak gondozói – a restaurátorok „titkos” élete

Interjú Hajtó Kornélia és Hegedűs Fanni restaurátorokkal!

Kívül, belül, festve, mázazva

Kívül, belül, festve, mázazva

Az épületkerámia magyarországi történetéről. Interjú Hajtó Kornéliával!

Hirdetés