Hirdetés

A Rácz Anikó tervező által vezetett HANNABI designstúdió életében különösen fontos a fenntarthatóság, mindez az időtlen design mellett a helyi erőforrások felhasználásában, a kézi munka értékében és minőségében és ezáltal egy különösen hosszú termék-életciklusban valósul meg.

 

A HANNABI designstúdió 2010-ben alakult, műhelyükben személyre szabott, ergonomikus egyedi kanapék születnek, egy jól tervezhető a vásárlók számára is használható rendszerben. Minden kanapéjuk sorszámozott egyedi darab, amely centiméter pontosan, az ügyfelek igényeire készül, akik egy egyszerű program segítségével otthon is megtervezhetik a kanapéjukat. Bútoraik gondos kézi munkával készülnek, az elsőtől az utolsó fázisig, mint az a jól szabott öltöny, amitől sosem akarunk megválni.
 


A stúdiónál nagyon büszkék rá, hogy az elmúlt 13 évben még átkárpitozni sem kellett egyetlen bútorukat sem és az első felújítások esedékességét is 20 évre saccolják.

Kanapéik minősége egy életre szól, ami nemcsak befektetés, hanem tudatos döntés is egy élhetőbb, fenntarthatóbb világ mellett. Mert nincs minden szempontból környezetbarát termék, az a fenntartható, amit fenntartunk és nem kerül ki a környezetünkbe. Ha mégis meg kell válnod egy Hannabi kanapétól, a shopjuk second chance oldalán segítenek új tulajdonost találni a számára.Korábbi interjúnkat Rácz Anikóval, a Hannabi bútormanufaktúra alapítójával itt olvashatod.
 

Forrás: sajtóanyag
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A Hannabi múzsája meghozta az igazi meglepetést

A tízéves brand most lehetővé tette a tökéletesen személyre szabott kanapék tervezését.

A bejrúti robbanás letarolta a helyi kreatívipart is

A bejrúti robbanás letarolta a helyi kreatívipart is

Az építészek és a tervezők egy része azon gondolkodik, hogyan lehetne újraépíteni a várost, van azonban, aki biztosan távozik Bejrútból. 

Kevesebb utas, több bringa a balatoni hajókon

Kevesebb utas, több bringa a balatoni hajókon

Egyre több bicikli szeli át a Balatont.

Hirdetés