Hirdetés

Mindennapos multifunkcionalitás.

A téli hónapokban időnk nagy részét otthon, a nappalinkban töltjük, ami a megváltozott mindennapok során egyre inkább multifunkcionális szerephez jut: lehet benne trendi edzőterem, vendégszoba, dolgozószoba, ugyanakkor a baráti és családi összejövetelek színtere, aminek hangulatához a jól kiválasztott bútorok elengedhetetlenek. Nappali-válogatásunk az OCTOGON Deco 2022/6-os lapszámából.

 

Momento Design

Az otthoni edzőteremnek végre nem kell a rideg fémek uralta pincehelyiséget jelentenie. A PENT luxus fitness eszközök a felhasznált fa, bőr és acél anyagok harmóniájának köszönhetően bármelyik helyiség díszévé válhatnak. 

 

A luxus definíciója otthonunk minden helyiségében: a REFLEX termékeinek stílusossága kétségtelen, minősége és anyaghasználata kimagasló, egyedisége utánozhatatlan, egységessége pedig nyugalmat adó. 

 

A LIUJO a gardróbszekrényekből kilépve, otthonainkat is meghódítja. Bútorkollekcióik a retrótól a modernig, a színestől a pasztellig, a kiegészítőktől a karakteres darabokig mind a személyiségről szólnak.

 Perfect Design

A HERMINA komód letisztult és elegáns. A minimalista vonalvezetésű bútor gyönyörű diófával borított, lábai letisztult üvegből készültek. Káprázatos darab, mely exkluzivitást és magabiztosságot sugall. Remek választás egy kifinomult otthonba vagy irodába.

 

Az ESCONDER bútorok letisztult, szögletes formavilágát harmonikussá teszi a természetes diófa gyönyörű mintázata. A komódok oldalán megjelenő filigrán kialakítású fém lábak az ajtóval együtt nyílnak, és igazán avantgárd hangulatot visznek az otthonokba.

 

A DUERO dohányzóasztalban találkozik a praktikum, a minőség és a design. A magasfényű MDF-ből készült központi elemet két diófával furnérozott lap fogja közre. A tervezők fokozták a játékos eleganciát a két beépített üveg vázával, mely kapcsolatot teremt a diófa elemek között.


 

Natuzzi Italia

A SKYLINE kanapé a Marcel Wanders Studio tisztelgése egy karizmatikus, kozmopolita világjáró előtt, aki visszatér Pugliába, gazdag élményt és inspirációt hozva magával. A Chesterfield klasszikus felhangjai és kellemes gömbölyded formái helyet adnak az éles New York-i stílusú építészetnek.

 

A CAMPUS kanapét szülőföldje, az olasz Puglia tartomány inspirálta. Modern hangulatba öltözött időtlen formavilág és nyelvezet sugárzik róla. A kiváló, nagy sűrűségű poliuretán hab és a Climalight párnázat keveréke tartós és szép megjelenést, stabil támasztékot biztosít. A Natuzzi kanapé minősége ugyanis több, mint ígéret. Biztos tény.

 

Ahogy a neve is sugallja, a BOTANIC kollekció a természetben található formákból merítve, új lendületet ad az 50-es évek stílusos designjainak, a letisztult vonalaknak és az összefüggő megközelítésnek, amely újrafogalmazta az otthoni design esztétikáját. A kanapé és a fotel kompakt, visszafogott formája miatt ideális otthoni belső terekhez vagy hívogató közösségi helyiségekhez.Hannabi

Ezen a méretre szabható családi kanapén, nemcsak a fekvőelem gondoskodik a pihenésről, hanem a megduplázott fekvőfelület is, amely vendégváráshoz és alváshoz is kitűnő kényelmet biztosít.

 

Ez a hatszemélyes elegáns kanapé egy pillanat alatt alakul át két különálló kanapévá, mivel az elemek egy speciális tapadással ellátott lábbal rendelkeznek, és nincs szükség az összekapcsolásukra. Tetszés szerint forgatható, vendégvárásra vagy franciaágy kialakítására is alkalmas.

 

Ezt az elegáns szobor szépségű kanapét is centiméter pontosan a megrendelők igényeire készíti el a tervezőstúdió. A méretre szabás mellett, nyolc féle textilcsaládból, 300 féle színből és számtalan design párnából lehet választani hozzá.

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

A világ vezető designerei ismét elkápráztatnak!

A világ vezető designerei ismét elkápráztatnak!

A S/ALON BUDAPEST-en megelevenednek az elmúlt másfél évben csak online látott designtermékek.

Visegrád már készül a királytalálkozó 700. évfordulójára

Visegrád már készül a királytalálkozó 700. évfordulójára

2035-re, a visegrádi királytalálkozó 700. évfordulójára megújul a visegrádi vár és környezete.

Már a parkolókat építik a tatabányai sportcsarnokhoz

Már a parkolókat építik a tatabányai sportcsarnokhoz

Az acélszerkezet pedig árpilis közepére eléri a 90 százalékos készültséget.

Hirdetés