Hirdetés

A napokban debütált az YKRA Kids legújabb kollekciója, a Jungle Cats.

A buja növényzetben, pálmafákkal szegélyezett ösvényen macskák tűnnek fel. A városi dzsungel rejtekében hagynak nyomot, és töltik meg élettel az olykor unalmas hétköznapokat. Fedezd fel, és vidd magaddal őket te is az YKRA Kids legújabb kollekciójának klassz darabjaiban. Jungle cats – nem csak gyerekeknek!
 

A menő vászon hátizsákjairól ismert hazai YKRA márka gyerekbrandje, az YKRA Kids 2021-ben jelentkezett első saját, FRIENDS OF TREES – The Reforestation Movement elnevezésű kollekciójával, amelynek különleges darabjain Kövecses Anna illusztrátor organikus formái és vizuális világa jelenik meg a maga pasztellesen vidám színeiben. Fókuszában a fakitermelés és annak globális, mindannyiunkat érintő problémája áll, amire a márka igyekszik a gyerekek figyelmét is felhívni. Ezt a fajta edukációs szemlélet folytatva, maradva a természetnél és reflektálva a Tigris évére is jöttek ki legújabb kollekciójukkal.

A Jungle Cats mintáját egy, az YKRA raktárában megjelent kedves látogató ihlette:

„Az elmúlt néhány évben, amely bár sok változást és kihívást hozott, az YKRA tovább növekedett. A padlótól a mennyezetig sorakozó dobozok, a szűkőssé váló irodai tér tíz év után bővítésre ösztönzött bennünket. A felújítás alatt a raktárunkban ácsorogtunk, amikor egy napon meglepetés látogató érkezett. Minden reggel egy kíváncsi macska érkezett az irodánk »dzsungel kertjébe«” – mondta el Balogh Juci, az YKRA Kids alapítója.


Ezt a pillanatot szerették volna megörökíteni új kollekciójukban – a macskát, aki a pálmafákkal szegélyezett ösvény buja növényzetén keresztül bámult rájuk. Dzsungelmacskának nevezték el, és ő lett legújabb YKRA Kids kollekció főszereplője, inspirálója, amelyhez – az eddigi szokásuktól eltérően –, nem hazai tervező, hanem egy francia designer, Naima Jakimowicz (Glitter Power Club) rajzolt nagyon klassz mintát.

A Jungle Cats motívumai tulajdonképpen a teljes YKRA Kids termékpalettán visszaköszönnek – a Mátra Mini S hátizsáktól kezdve, a Fanny Pack övtáskán át a tolltartóig.
 

 

A Füvészkertben tartott lookbook fotózáson Horváth Bernadett készített nagyszerű képeket négy kisgyerekről, akik kifejezetten élvezték az iskola utáni felhőtlen szaladgálást és kommandózást a pálmafák, banáncserjék és egyéb különleges trópusi növények árnyékában.
 


A Jungle Cats kollekció darabjait erre a linkre kattintva tudjátok elérni.


 

YKRA KIDSFacebook | Instagram
YKRAWeb | Facebook | Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Dzsungelmacskák a Füvészkertben

Dzsungelmacskák a Füvészkertben

A napokban debütált az YKRA Kids legújabb kollekciója, a Jungle Cats.

Építészeti stúdió és design brand az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Építészeti stúdió és design brand az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Biogazdaság, hátizsák vagy esetleg egy építészeti stúdió lesz a befutó? Inspiráló alkotások a hazai kreatív világból, szavazni február 10-ig lehet.

AGNESKOVACS legújabb kollekciója

AGNESKOVACS legújabb kollekciója

A WOMAN BALANCE a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik.

Hirdetés