Az Aranyrajzszög kiállításon a Legjobb szuverén tervezőgrafikai produkció kategória díját nyerte a Lorem Ipsum könyvprojekt – írta az alkotó, Marcell Tamás.

Marcell Tamás és a grafikai stúdiója számos díjat nyert már, a legújabb köztük a 17. Aranyrajzszög kiállításon kapott elismerés a Legjobb szuverén tervezőgradfikai produkcióért.

Az Aranyrajzszög Díj a tervezőgrafika műfajában tevékenykedő kiemelkedő alkotók és alkotásaik elismerésére jött létre. Egy szakmai díj, amelyet kollégák adnak szintén szakmabelieknek és a szakmáért tevékenykedőknek, közelebb hozva így egymáshoz a tervezőgrafika területén tevékenykedő alkotókat, egyúttal évről évre megmutatkozási lehetőséget kínál a műfaj és képviselői számára.

A Lorem Ipsum Projekt - Fotó: Oravecz István

A cégarculatok, grafikák, reklámok, csomagolások tervezésével foglalkozó Marcell Tamás Grafikai Stúdiót 2000-ben alapította a névadója, azóta – többek között – kétszer nyert Magyar Formatervezési Díjat, és most az Aranyrajzszög díjjal is duplázott az első, 2010-es elismerés után.

A Lorem Ipsum projektről itt láthatsz rengeteg képet. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kortárs magyar kiállítás nyílik Rómában

Kortárs magyar kiállítás nyílik Rómában

ASPEKTUSOK címmel kortárs magyar grafikai és kisplasztikai kiállítás nyílik Rómában. 

Cseh Tamás kiállítás az Arnoldoban

Cseh Tamás kiállítás az Arnoldoban

CSEH TAMÁS (1943-2009) grafikáiból nyílik kamara-kiállítás a Gross Arnold Galériában.

„Reformáció – Kortárs szemmel” pályázat

„Reformáció – Kortárs szemmel” pályázat

Monogramból Kálvin-portré és bűnbocsánat ingyen kegyelemből: formabontó megoldásokat díjaztak a „Reformáció – Kortárs szemmel” pályázaton.

Hirdetés