Hirdetés

Nagyon kedveltük idén a Hello Wood kisházait is, amiknek a koronavírus-járvány egy extra létjogosultságot is adott.

Hirdetés

A Hello Wood Studio évek óta tervez és épít kisházakat, hitvallásuk szerint alacsony energiafogyasztásuk és környezettudatos kialakításuk okán ezek az apró házak jelentik a lakhatás jövőjét. Idén a járvány miatti home office még aktuálisabbá tette akár a kert végében is felállítható, extra helyiségként szolgáló Kabinkát és Workstation Kabint.  

A Kabinkát a Budapest Design Week programjaként három nap alatt építették fel a helyszínen

A Hello Wood öt méretben kapható Kabinkáját a tiny-house, vagyis a kisház mozgalom híveinek, a tudatosabban élő és építő emberek, a természetközeli nyaralók és izgalmas lakhelyek szerelmeseinek ajánlják. Kabinházuk használható teljes értékű nyaralóként, extra vendégszobaként vagy éppen privát munkaállomásként. A házikó 6 és 18 négyzetméter között rendelhető, kényelmesen elférhet benne egy teakonyha és mosdóhelyiség.

A Hello Wood egyedi designú Workstation kabinjait – amelyet nemrég a Design Milk nevű nemzetközi portál olvasói az év legnépszerűbb enteriőr designjának választottak – pedig azok számára készítette, akik a privát munka vagy kikapcsolódás élményét utazás nélkül, a saját kertjükben szeretnék megélni. A 8 négyzetméteres különleges faház akár a hátsó kertben is felállítható és használatának csak a fantázia szab határt. A hő és hangszigetelt kisház funkcionálhat munkaállomásként, tárgyaló szobaként, játszószobaként és tökéletes búvóhely, ha egy csendes helyet keresünk olvasáshoz, pihenéshez, sportoláshoz. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Próbáld ki a Hello Wood díjnyertes kisházát a MaxCityben!

Próbáld ki a Hello Wood díjnyertes kisházát a MaxCityben!

A Kabinka tökéletes home office hub a kert végébe, amit most a maga valóságában is kipróbálhatsz az ország legnagyobb lakberendezési bevásárlóközpontjában.

Eljött az idő, hogy kipróbálj egy kabinházat

Eljött az idő, hogy kipróbálj egy kabinházat

A MaxCityben épített egy Kabinkát a Hello Wood, és bőven van időd körbejárni.

EGY FEDÉL ALATT / Ház a házban

EGY FEDÉL ALATT / Ház a házban

Hello Wood Kabinka popup powered by MaxCity & Matok Zsuzsi food-design.

Hirdetés