Hirdetés

A budapesti szemüvegmanufaktúra keretét viseli a biohorror atyja.

A világhírű filmrendező, David Cronenberg a Tipton Budapesten készülő szemüvegében tűnik fel a Star Trek: Discovery évadjában – még dicséri is kicsit a szemüveget. A Vinylize szemüvegek, ahogy a nevük mondja, vinyl lemezekből készülnek, többek között olyan rocklegendák albumaiból, mint az AC/DC vagy a Guns n’ Roses.

David Cronenberg (többek közt a Videodrome és A Légy rendezője) révén most a filmiparba is betört a Vinylize: a Star Trekben 2255-ben is bemutatja a szemüveg időtlenségét. Pontosabban a kettős híddal ellátott ROY keretét, ami kiváló a cég nagyobb átmérőjű prémium lencséihez, melyek torzításmentes perifériás látóteret biztosítanak.

Pontosan egy éve arról írtunk, hogy a Tipton Global egészségügyi dolgozóknak ajánlotta fel az addigi teljes évi szemüvegkeret-termelését, és a frontvonal hősei egy szemvizsgálattal kiegészítve hamar, új és kiváló minőségű szemüveghez jutottak.

Kicsivel korábban került piacra a Bauhaus századik születésnapján a mindössze száz darabból álló Bauhaus100xOCTOGON by Tipton nevű kollekció, de arról is írtunk, amikor az NVSBLE szemüvegkeret különdíjat kapott a Formatervezési Tanácstól.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Itt az új AC/DC kollekció | Tipton Eyeworks

Itt az új AC/DC kollekció | Tipton Eyeworks

Szemüvegek dedikáltan az AC/DC-nek

Japán origami, kis sci-fi és némi neo-noir formavilág

Japán origami, kis sci-fi és némi neo-noir formavilág

Hukaya Simon, a Tipton vezető designerének saját kollekciója is helyet kap az üzletben.

Ajándék-tippek az építészet jegyében

Ajándék-tippek az építészet jegyében

Kockaház kifestő, MTA Kutatóház risonyomat, Bauhaus szemüvegkeret, könyv a franciaudvaros bérházakról, betonból készült építőjáték és panelházakat mintázó csomagolópapír – nem is kérdés: ajándékozz építészetet!

Hirdetés