Clarissa Pinkola Estés amerikai író és jungi pszichoanalitikus úgy fogalmaz, a hazatérés „holografikus”. Az otthon képe bármiben megjelenhet: a rezdülő falevélben, a ropogó tűzben, egy csésze forró kávéban, különböző természeti képekben. Otthon az, ha saját ritmusunkban tudjuk megélni „évszakainkat”. Ezt a témát járja körül Hu-Yang Kamilla kreatív workshopján a TELEP galériában január 29-én 14 órától.

 

A Kisképzőben, majd a Glasgow School of Art-on végzett grafikusHu-Yang Kamilla aktuális workshopjának témája a belső ritmusokhoz való hazatérés, különböző művészetterápiás módszereken keresztül való megközelítéssel. Az alkotáson keresztül invitál arra, hogy egy közös körben eltöltött délután folyamán nézzünk rá ezekre az „otthon” képekre.

ProgramtervA hangolódást különböző szenzoros játékok, képek, szépirodalmi szövegrészletek elemzése és kreatív írás fogja segíteni, az alkotáshoz elmélyültebb tudatállapot előidézése érdekében. Lehetőség van személyes témaválasztással saját kép készítésére színes ceruzarajz vagy aquarell technikával, amit paszpartuzva kitehetsz otthonodban.

Jelentkezni a kamilla.images@gmail.com email címen lehet, egy rövid bemutatkozó levéllel.
 


További részletek az esemény Facebook-oldalán.
Fejléckép: Rácmolnár Milán

 

A Kamillával készült korábbi, „Csak a változás örök” című interjúnk erre a linkre kattintva olvasható.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Egyedi hangszerkészítő workshopok a Hello Wood Junior keretében

Az online zenés programokon csörgőt, shakert, ukulelét és cajónt készíthetnek a gyerekek, a zenei aláfestésről pedig a Lóci játszik zenekar gondoskodik.

Rövid képzéseket indít a Corvin Rajziskola

Rövid képzéseket indít a Corvin Rajziskola

A tízfős workshopok februárban indulnak.

Mentorprogram tehetséges formatervezőknek

Mentorprogram tehetséges formatervezőknek

A HFDA 6 modulból álló workshop- és előadás-sorozatot, hazai gyárnál teljesített gyakornoki programot és külföldi szakmai utat kínált.

Hirdetés