Hirdetés

Nem álltak bele a trendekbe a Kermann díjnyertes ipari LED lámpáinak tervezői.

Hirdetés

A Kermann világítástechnikai megoldások kutatásával, fejlesztésével és létrehozásával foglalkozik, a cég a Design Héten is részt vett. Mi több, a Pyka Zsolt és Járfás Kristóf által tervezett Ipari LED lámpacsalád elnyerte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás különdíját.

„Az ipari szegmensben mindig minden roppant strapabító, alapvetően fémben gondolkodunk – árulta el Pyka Zsolt a Design Hét videójában. – Ez azért is nagy előny, mert lényegében életre szóló garanciát tudnak kínálni.”

A műszaki tartalmat ugyanakkor időről időre újra gondolják, ezzel együtt 

„a tervezéskor fontos volt, hogy adjunk valami emlékképet a felhasználónak a régi lámpából, ne rántsuk át egy teljesen új technológiával egy teljesen új formavilágba.”

A Kermann nem állt bele a trendekbe, hanem saját gondolatmenet révén tervezte a lámpát, ami szintén kiemelendő a könnyen alakítható LED-tervezés esetében.

A videót a Design Hét Budapest bocsátotta rendelkezésünkre, a filmet Koritár Attila készítette.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szezámmagból készítettek asztali lámpát

Szezámmagból készítettek asztali lámpát

Megalkották a tökéletes irodai desszertet Las Vegasban.

A LumoConcept lakatost keres

A LumoConcept lakatost keres

Egyedi lámpatestek és világító installációk tervezésével és gyártásával foglalkozó gyártó, szerelő, innovációra építő vállalkozásunk ajánlatadó előkészítő munkatársat keres!

Termelésvezetőt keres a LumoConcept

Termelésvezetőt keres a LumoConcept

Egyedi lámpatestek és világító installációk tervezésével és gyártásával foglalkozó műhelyünk új termelésvezető munkatársat keres!

Hirdetés