Hirdetés

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon, és nem utolsó sorban a megfelelő lámpatestek ikonikus darabjaivá válhatnak a belső enteriőrnek. A Be Light! mostani válogatásának főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselik!

Modern praktikum

Az ASTRO Optunia lámpájában az alsó tárcsa egy tengelyen forog, míg a felső tárcsa egyidejűleg egy második, merőleges tengelyen forgatható. Ez a kettős mozgás biztosítja az Optunia számára a közvetlen és közvetett fénykibocsátás előnyeit. Funkcióját kiegészíti a természet ihlette design: a két korong a fügekaktusz, az Opuntia ficus indica leveleire emlékeztet.

 

 

Egyszerűen szép

Lluís Porqueras Funiculí lámpa megtervezésekor csak az vezérelte, hogy kiküszöbölje a felesleges dolgokat, amíg csak a funkcióját betöltő tárgy nem maradt a végén: szép, hasznos és egyszerű. A lámpát 1979-ben tervezte, amelyet a Marset 2013-ban újra kiadott, és most új, intenzív színekben érkezik: zöld, terrakotta és mustár.

 

 

Inkognítóban

Az Astro Kos mennyezeti lámpáját az egyszerűsége teszi igazán szerethetővé. Mesés megvilágítást biztosít és a legújabb, polírozott beton borításával remekül beolvad a környezetébe, vagy éppen stílusos kontrasztot képez azzal.

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hangulatvilágítás a FIAT 127 ajtajából

Hangulatvilágítás a FIAT 127 ajtajából

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Megszületett a Love Lamp első limitált szériás kollekciója

Megszületett a Love Lamp első limitált szériás kollekciója

A Pablo egy-egy csillárból, állólámpából és falikarból áll.

Hordozható hangulatvilágítás

Hordozható hangulatvilágítás

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Hirdetés