Hirdetés

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A Be Light mostani válogatásának főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek.


SZOBORSZERŰ HATÁS

A Marset Ginger rendkívül egyszerű formája, könnyed megjelenése és hangulatteremtően kellemes fénye varázslatos atmoszférát eredményez szinte bármilyen stílusú enteriőrben. A termékcsalád legfeltűnőbb tagjai a fali változatok, melyek kifinomult, már-már szoborszerű megjelenéssel bírnak, így rendkívül mutatósak, akár egymagukban, akár installációba rendezve. A kollekció színskálája most pedig mályva-, kőszürke- és homokbarna színnel bővült.

 

Design by Joan Gaspar

 

BRAVÚR A MÁTRIXBAN

A FontanaArte Matrix egyszerre bravúros kivitelezésű asztali lámpa és kortárs művészeti tárgy is. Az első pillantásra designtárgynak tűnő geometrikus forma a Matrix belsejében elhelyezett fénygömbnek köszönhetően válik lámpává, amely lágy és szórt fényt bocsát ki minden irányba. A rácsszerkezet mesterien játszik a világító gömb egyszerű és tiszta formájával, ezzel pedig szokatlan geometriai reflexiókat hoz létre a környező felületeken.

 

Design by Studio OS ∆ OOS

 

LEBEGÉS

A DCW Éditions Aaro lámpája szembetűnő méretei ellenére, szinte légiesen lebeg a térben. Jellegzetes sziluettje és karcsú vonalai igazi ikonikus darabbá teszik az Aaro-t, praktikus kialakításával pedig a kívánt fény pontosan oda irányítható, ahol szükség van rá.

 

Design by Simon Schmitz

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Így növeli a világítás a produktivitást

Így növeli a világítás a produktivitást

A szabályozható színhőmérséklet egész nap az emberi szemnek megfelelő színhőmérsékeltet biztosít.

Lokális értékek egy globális vállalatnál

Lokális értékek egy globális vállalatnál

A BlackRock budapesti irodájában a Rubik kocka és a Sziget világa is megjelenik.

Így építsd ki utólag a világítás-szabályozást

Így építsd ki utólag a világítás-szabályozást

Mi tegyünk, ha minden rendben az irodával, csak az építéskor semmilyen intelligenciát nem telepítettek az épületbe?

Hirdetés