Hirdetés

Adunk pár tippet ahhoz, hogyan lehet kényelmes az otthoni munkavégzés vagy akár a tanulás.

Az íróasztal és a hozzá tartozó szék körültekintő választást igényel, nem csak ergonómiai szempontból és funkcionálisan kell jól működnie, de szerethető és inspiráló környezetet kell, hogy teremtsen az otthoni tanuláshoz, munkához.

Fiókokkal, beépített könyvespolccal és rendszerezővel egészül ki az ALMILA Sweet modellje, amihez külön elemként polc és könyvszekrény is tartozhat. A kisiskolásoknak szánt bútorcsalád játékos fogantyúinak és nyomott mintáinak köszönheti népszerűségét. (MobCenter)A 36e8 moduláris rendszer az eltérő méretek és különböző színek széles skálája révén játékos tárolási megoldást biztosít. Elemei szabadon kombinálhatók a többi kollekcióval, így bájos és praktikus környezet kialakítását teszi lehetővé a gyerekek vagy a fiatalok számára. (Arkhenea)


Több kép az OCTOGON Deco 2019/3. számában található.Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni, valamint megvásárolhatod az újságárusoknál is.

Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod az Octogon Deco magazint:

Budapest: Árkád, Sugár, Allée, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, KÖKI Terminál, Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Népliget, Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér.

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar).Kapcsolódó cikkek

Mindentudó árnyékolók
  • 2019-06-21 09:00
  • Deco

Mindentudó árnyékolók

Praktikus és esztétikus beltéri és kültéri árnyékolók.

149

149 - 2019/1

Megjelent az Octogon Magazin új lapszáma! Többek között a Szépművészeti Múzeum rekonstrukciója, a kőszegi Festetics-Chernel-palota felújítása, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi székháza, a Budai Vigadó felújítása és a Gül baba türbéjének felújítása is a lapban.

„Egy szállodának minden napszakban élőnek és hangulatosnak kell lennie”

„Egy szállodának minden napszakban élőnek és hangulatosnak kell lennie”

Interjú Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezetőjével, a Hotel Clark világítástechnikájáról.

 

Hirdetés