Praktikus és esztétikus beltéri és kültéri árnyékolók.

Az árnyékoló nemcsak védelmez és takar, de öltöztet is, egyszerre praktikus és esztétikus – nincs olyan elvárás, aminek ne tudna eleget tenni. Akár a beltéri akár a külső árnyékolókat nézve ez a folyamatosan fejlődő terület évről évre újabb anyagokkal és technikai innovációkkal szolgál.

Az AR 92 S magas minőségű külső lamellás raffstore, ami szélperemezett, S-lamelláival, az ideális nap-, belátás- és hővédelem mellett a terek optimális sötétítését is ellátja. Vezethető kötélen vagy sínen, és karral vagy motorral is meghajtható. (HELLA)NOMO alumínium pergola teljesen szabadon álló vagy falhoz illeszthető kivitelben, elhúzható motoros ponyvatetővel, oldalsó szél- és esővédelemmel ellátva, akár LED hangulatvilágítással is. (Alu-Redőny)
A VENTUR bioklimatikus pergola mozgatható alumínium lamellákkal és vízszintes tetővel. Zártan vízhatlan, eső elleni védelmet képez. (HELLA)A mintás pliszék igazi gyöngyszemek, a számtalan minta közül egyedi színben és dizájnnal készülnek. Az egyszerű szövetek mellett taft, gyűrt, selyem- vagy lenhatású anyagokból is lehet választani. (JAB Ansoetz)

Több kép az OCTOGON Deco 2019/2. számában található.


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Egy tökéletes, bioklimatikus pergola
  • 2021-06-23 11:00
  • Deco

Egy tökéletes, bioklimatikus pergola

A napellenzőkkel, pergolákkal és kültéri szerkezetekkel foglalkozó Pratic cég a minőségi megoldásairól és a merész innovációiról híres. 

Praktikus, esztétikus és intelligens árnyékolók
  • 2021-05-11 09:13
  • Deco

Praktikus, esztétikus és intelligens árnyékolók

Fény-, hő- és zajvédelem.

Egy villaépület rejtőzködő kulcsszereplője

Egy villaépület rejtőzködő kulcsszereplője

A csodás panorámát kínáló budai villa az új fejlesztésű zsaluziákkal lesz teljes. 

Hirdetés