Hirdetés

Praktikus és esztétikus beltéri és kültéri árnyékolók.

Az árnyékoló nemcsak védelmez és takar, de öltöztet is, egyszerre praktikus és esztétikus – nincs olyan elvárás, aminek ne tudna eleget tenni. Akár a beltéri akár a külső árnyékolókat nézve ez a folyamatosan fejlődő terület évről évre újabb anyagokkal és technikai innovációkkal szolgál.

Az AR 92 S magas minőségű külső lamellás raffstore, ami szélperemezett, S-lamelláival, az ideális nap-, belátás- és hővédelem mellett a terek optimális sötétítését is ellátja. Vezethető kötélen vagy sínen, és karral vagy motorral is meghajtható. (HELLA)NOMO alumínium pergola teljesen szabadon álló vagy falhoz illeszthető kivitelben, elhúzható motoros ponyvatetővel, oldalsó szél- és esővédelemmel ellátva, akár LED hangulatvilágítással is. (Alu-Redőny)
A VENTUR bioklimatikus pergola mozgatható alumínium lamellákkal és vízszintes tetővel. Zártan vízhatlan, eső elleni védelmet képez. (HELLA)A mintás pliszék igazi gyöngyszemek, a számtalan minta közül egyedi színben és dizájnnal készülnek. Az egyszerű szövetek mellett taft, gyűrt, selyem- vagy lenhatású anyagokból is lehet választani. (JAB Ansoetz)

Több kép az OCTOGON Deco 2019/2. számában található.


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Előtérben az árnyékolás
  • 2020-06-13 18:00
  • Deco

Előtérben az árnyékolás

Az új árnyékolók felveszik a kesztyűt a szélsőséges időjárással.

Tanulósarkok és otthoni irodák
  • 2019-06-28 09:00
  • Deco

Tanulósarkok és otthoni irodák

Adunk pár tippet ahhoz, hogyan lehet kényelmes az otthoni munkavégzés vagy akár a tanulás.

Sármos karakter
  • 2022-10-19 09:00
  • Deco

Sármos karakter

Hirdetés