• 2019-06-21 09:00
  • Deco

Mindentudó árnyékolók

Praktikus és esztétikus beltéri és kültéri árnyékolók.

Az árnyékoló nemcsak védelmez és takar, de öltöztet is, egyszerre praktikus és esztétikus – nincs olyan elvárás, aminek ne tudna eleget tenni. Akár a beltéri akár a külső árnyékolókat nézve ez a folyamatosan fejlődő terület évről évre újabb anyagokkal és technikai innovációkkal szolgál.

Az AR 92 S magas minőségű külső lamellás raffstore, ami szélperemezett, S-lamelláival, az ideális nap-, belátás- és hővédelem mellett a terek optimális sötétítését is ellátja. Vezethető kötélen vagy sínen, és karral vagy motorral is meghajtható. (HELLA)NOMO alumínium pergola teljesen szabadon álló vagy falhoz illeszthető kivitelben, elhúzható motoros ponyvatetővel, oldalsó szél- és esővédelemmel ellátva, akár LED hangulatvilágítással is. (Alu-Redőny)
A VENTUR bioklimatikus pergola mozgatható alumínium lamellákkal és vízszintes tetővel. Zártan vízhatlan, eső elleni védelmet képez. (HELLA)A mintás pliszék igazi gyöngyszemek, a számtalan minta közül egyedi színben és dizájnnal készülnek. Az egyszerű szövetek mellett taft, gyűrt, selyem- vagy lenhatású anyagokból is lehet választani. (JAB Ansoetz)

Több kép az OCTOGON Deco 2019/2. számában található.Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni, valamint megvásárolhatod az újságárusoknál is.

Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod az Octogon Deco magazint:

Budapest: Árkád, Sugár, Allée, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, KÖKI Terminál, Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Népliget, Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér.

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar).Kapcsolódó cikkek

Tanulósarkok és otthoni irodák
  • 2019-06-28 09:00
  • Deco

Tanulósarkok és otthoni irodák

Adunk pár tippet ahhoz, hogyan lehet kényelmes az otthoni munkavégzés vagy akár a tanulás.

Légy saját otthonod lakberendezője!
  • 2018-11-26 14:30
  • Deco

Légy saját otthonod lakberendezője!

És valósítsd meg mindezt a Bonamival.

A tapasztalás tere
  • 2018-11-26 13:12
  • Deco

A tapasztalás tere

Az egyszemélyes lakatosműhelyből indult, Európa első számú ablakgyártója lett az Internorm.

Hirdetés