• 2023-06-07 10:00
  • Deco

Élet a kertben (X)

Minőségi idő, minőségi környezetben

Hamarosan „kiköltözhetünk” a kertbe, és élvezhetjük az ott eltöltött minőségi időt családdal, barátokkal. Az időjárás kegyessége mellett természetesen az sem mindegy, hogy a kertbe vagy a teraszra milyen kültéri burkolatokat, bútorokat, textileket választunk, amiknek már látványa és tapintása is különleges élményt adhat. Klassz inspirációs válogatásunk az OCTOGON Deco 2023/2-es lapszámából.

 

JAB Anstoetz

A JAB Flooring új Botanica szőnyegkollekciója tökéletes átmenetet képez kültér és beltér között. A Curacao névre hallgató szőnyeg divatos, fonott szerkezettel és halszálka motívummal rendelkezik, emellett természetességet sugárzó föld tónusokban érhető el.
 

A Ginkgo Gardens kollekció részét képező textilek mind 100%-ban újrahasznosított anyagból készültek, emellett tökéletesen alkalmasak kültéri felhasználásra. Az időtlen eleganciát sugárzó bútorszövetek otthonos hangulatot teremtenek a teraszokon, kertekben és medencék mellett is. 

Santa Cruz, Arrecife, Camper, Playa textilek JAB Anstoetz, Tropical szőnyeg JAB Anstoetz Flooring
 

A JAB tavaszi-nyári kollekciójának központi témája a Tuscany kültéri kollekciós könyv, amely színpompás, vidám bútorszöveteket és dekortextileket tartalmaz egy Toszkán nyaralás hangulatában. A textilek a kültéri felhasználás minden formájának tökéletesen megfelelnek, legyen szó nyugágyakról, kültéri heverőkről vagy párnákról. 

Firenze, Val D'Orcia, Chianti, Versilia, Fiorina textilek JAB Anstoetz, Panama szőnyeg JAB Anstoetz FlooringOtti Manufactura

Medence fedkő az Ottitól. Legyen íves, hosszúkás, „alaktalan”, kicsi vagy óriási – fedkövekre, burkolatokra szükség lesz. Egyedire, különlegesre, örökösre.
 

Az Otti kültéri fal- és terasz burkolatainak meg sem kottyan a fagy, hó, eső vagy magas UV sugárzás.
 

Álló- és fali kutak – az Otti termékei egyedi megjelenésű és tartós díszek a kertben. Rusztikus és modern épületekhez is kínálnak megoldásokat.Semmelrock

Visszafogott, letisztult és természetes. A Carat Finezza fémes – ezüst és platina – színeivel, megjelenésével tökéletes választás az elegáns és modern teraszok burkolásához. A lap homokszórt felületével, a felszínén látható természetes kavicsszemcsék harmonikus színösszetételével és nagy formátumával igazán hatásos és különleges.

Carat Finezza platina 60x40
 

Lágy textúra, elegáns megjelenés – a Carat Santino tökéletes alapja a letisztult kültéri formatervezésnek. Strukturált felület, finom tapintás, selymes fény jellemzi ezt a lapcsaládot, mely az otthon nyugalmát testesíti meg.

Carat Santino fehér 80x40 
 

Strukturált felületükkel és látványos mintázatukkal a Carat Santino nagyméretű és modern lapok attraktív megjelenést biztosítanak és magukra vonzzák a tekintetet. A Carat lapok 80x40-es és 60x40-es méretben is elérhetőek.

 

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Design a szabadban
  • 2019-07-04 07:30
  • Deco

Design a szabadban

Megnéztük, milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel a nyári kertet. 

Amikor a kerti medence nem csak egy szimpla gumitömlő

Amikor a kerti medence nem csak egy szimpla gumitömlő

Egy jól megépített medence különleges fedést is kaphat, és van is erre szakosodott cég.

Természetközeliség, otthonosság extrákkal, sokszínű portfólió
  • 2022-07-27 09:00
  • Deco

Természetközeliség, otthonosság extrákkal, sokszínű portfólió

Interjú Szegő Gábor belsőépítésszel!

Hirdetés