A Fusion Tables Design irodája és bemutatóterme.

Egy budai villa földszintjén található a Fusion Tables Design irodája és bemutatóterme, ami Covid-mentes időkben biliárddal kombinált gasztro-szeánszoknak is rendszeresen otthont ad. A meghívottak kellemes hangulatú vacsora mellett tesztelhetik és csiszolhatják biliárdtudásukat. A légies kivitelű, magas színvonalú belga designasztal egyedi konfigurációban készül, és több funkcióhoz is alakítható.

A későbbi családi vállalkozás tagjai, akik végül a SALUC magyarországi importőrei lettek, egy belsőépítészeti munka kapcsán találtak rá a világhírű belga cégre. „Biliárdozni többnyire mindenki szeret. A klasszikus, zömök biliárdasztalok azonban nem igazán helyezhetők el esztétikusan kialakított, modern terekben, ezért olyan gyártót kerestünk, aki a magas technikai színvonalat ötvözni tudja a letisztult küllemmel. Amikor rátaláltunk, azonnal beleszerettünk. Tudtuk, hogy ezeknek az asztaloknak helyük van a magyar piacon, főként azért, mert a térigény miatt nem mindenütt jut hely egy nyolc-tízfős étkezőasztalnak, és emellett egy külön biliárdasztalnak is” – emlékszik vissza Hajós Márta, a Fusion Tables Design magyarországi tulajdonosa a kezdetekre.

A belga SALUC világszerte ismert professzionális biliárd termékeiről. Egyedülálló minőségű asztalt fejlesztett, számos technikai és formai újítást vezetett be a cél érdekében. A golyók precíz gurulását az egy darabból álló, Brazíliából importált, természetes palakő, valamint a bajnokok posztójának is nevezett, világhírű Iwan Simonis posztó garantálja. Emellett a szabadalmi, lábakba épített EasyLift rendszernek köszönhetően lehetőség van arra, hogy funkcióváltáskor a közel 300 kg-os asztalt egy hölgy is könnyedén a megfelelő magasságra állítsa  – az étkezőasztal és a biliárdasztal szabvány magassága ugyanis eltérő.

Az egyedi gyártású asztal mellé minőségi kiegészítők is beszerezhetők: többek között exkluzív kivitelű padok, székek, egyedileg konfigurálható tárolók, tálalószekrények, a színvonalas játékhoz szükséges biliárd kiegészítők.

Valódi kuriózum a kétfunkciós Fusion LED világítás is, ami egy meghitt vacsorához és egy professzionális játékhoz egyaránt biztosítja a szükséges fényviszonyokat. A cég weboldalán egy program segítségével mindenki megtervezheti a saját egyedi fúziós asztalát. A belsőépítész partnereket pedig digitális anyagokkal segíti a Fusion Tables Design, hogy beleilleszthessék az asztalokat a készülő látványterveikbe.

„Minden alkalommal igazi élmény, amikor az ügyfeleinkkel közösen tervezzük meg leendő asztalukat, ami tökéletesen illik a kifinomult stílusú otthonukba, nyaralójukba, vagy épp az irodai környezetükbe. A férfiak számára inkább a minőségi játék fontos, a hölgyeket viszont leginkább az esztétikum és a többféle funkció érdekli. Az egyediség ebben a minőségi kategóriában elengedhetetlen tényező.” 

Szlogenjük a „formák. játék.” arra utal, hogy az asztal, mint az enteriőr főszereplője, összehozza az embereket. Legyen az egy családi, baráti összejövetel, ahol a gyertyafényes vacsora után jó hangulatú játék veheti kezdetét, vagy egy üzleti megbeszélés, ami után biliárdteremmé változtatják a tárgyalót. Aktuális trend, hogy az innovatív vállalkozások a well-being jegyében igényes közösségi tereket alakítanak ki: ebbe a koncepcióba is jól illeszkedik a Fusion Tables biliárdasztal.

Fusiontables.hu  I  Instagram  I  Facebook  I  info@fusiontables.hu


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Irodabővítés a Kálvin Square-ben

Irodabővítés a Kálvin Square-ben

A Wolf Theiss budapesti irodája 2021 első negyedévétől bővített területen működik. 

Ezt is megéltük: online bokrétaünnepet tartottak

Ezt is megéltük: online bokrétaünnepet tartottak

A KÉSZ Csoport kivitelezésében épülő Pillar irodaház érte el a legmagasabb pontját.

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Közel 20 000 négyzetméteren kínál majd irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat jövő nyártól.

Hirdetés