A Fusion Tables Design irodája és bemutatóterme.

Egy budai villa földszintjén található a Fusion Tables Design irodája és bemutatóterme, ami Covid-mentes időkben biliárddal kombinált gasztro-szeánszoknak is rendszeresen otthont ad. A meghívottak kellemes hangulatú vacsora mellett tesztelhetik és csiszolhatják biliárdtudásukat. A légies kivitelű, magas színvonalú belga designasztal egyedi konfigurációban készül, és több funkcióhoz is alakítható.

A későbbi családi vállalkozás tagjai, akik végül a SALUC magyarországi importőrei lettek, egy belsőépítészeti munka kapcsán találtak rá a világhírű belga cégre. „Biliárdozni többnyire mindenki szeret. A klasszikus, zömök biliárdasztalok azonban nem igazán helyezhetők el esztétikusan kialakított, modern terekben, ezért olyan gyártót kerestünk, aki a magas technikai színvonalat ötvözni tudja a letisztult küllemmel. Amikor rátaláltunk, azonnal beleszerettünk. Tudtuk, hogy ezeknek az asztaloknak helyük van a magyar piacon, főként azért, mert a térigény miatt nem mindenütt jut hely egy nyolc-tízfős étkezőasztalnak, és emellett egy külön biliárdasztalnak is” – emlékszik vissza Hajós Márta, a Fusion Tables Design magyarországi tulajdonosa a kezdetekre.

A belga SALUC világszerte ismert professzionális biliárd termékeiről. Egyedülálló minőségű asztalt fejlesztett, számos technikai és formai újítást vezetett be a cél érdekében. A golyók precíz gurulását az egy darabból álló, Brazíliából importált, természetes palakő, valamint a bajnokok posztójának is nevezett, világhírű Iwan Simonis posztó garantálja. Emellett a szabadalmi, lábakba épített EasyLift rendszernek köszönhetően lehetőség van arra, hogy funkcióváltáskor a közel 300 kg-os asztalt egy hölgy is könnyedén a megfelelő magasságra állítsa  – az étkezőasztal és a biliárdasztal szabvány magassága ugyanis eltérő.

Az egyedi gyártású asztal mellé minőségi kiegészítők is beszerezhetők: többek között exkluzív kivitelű padok, székek, egyedileg konfigurálható tárolók, tálalószekrények, a színvonalas játékhoz szükséges biliárd kiegészítők.

Valódi kuriózum a kétfunkciós Fusion LED világítás is, ami egy meghitt vacsorához és egy professzionális játékhoz egyaránt biztosítja a szükséges fényviszonyokat. A cég weboldalán egy program segítségével mindenki megtervezheti a saját egyedi fúziós asztalát. A belsőépítész partnereket pedig digitális anyagokkal segíti a Fusion Tables Design, hogy beleilleszthessék az asztalokat a készülő látványterveikbe.

„Minden alkalommal igazi élmény, amikor az ügyfeleinkkel közösen tervezzük meg leendő asztalukat, ami tökéletesen illik a kifinomult stílusú otthonukba, nyaralójukba, vagy épp az irodai környezetükbe. A férfiak számára inkább a minőségi játék fontos, a hölgyeket viszont leginkább az esztétikum és a többféle funkció érdekli. Az egyediség ebben a minőségi kategóriában elengedhetetlen tényező.” 

Szlogenjük a „formák. játék.” arra utal, hogy az asztal, mint az enteriőr főszereplője, összehozza az embereket. Legyen az egy családi, baráti összejövetel, ahol a gyertyafényes vacsora után jó hangulatú játék veheti kezdetét, vagy egy üzleti megbeszélés, ami után biliárdteremmé változtatják a tárgyalót. Aktuális trend, hogy az innovatív vállalkozások a well-being jegyében igényes közösségi tereket alakítanak ki: ebbe a koncepcióba is jól illeszkedik a Fusion Tables biliárdasztal.

Fusiontables.hu  I  Instagram  I  Facebook  I  info@fusiontables.hu


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart CITY irodaházra

A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el.

Designos telefonfülkék az irodában

Designos telefonfülkék az irodában

Íme, egy megoldás az egy légterű irodák legnagyobb problémájára.

Megvannak Az Év Irodája verseny shortlistesei

Megvannak Az Év Irodája verseny shortlistesei

A pályázatok már jelzik az irodapiaci fordulópontot, hiszen a COVID-19 miatt megkezdődött az újratervezés, a munkaterek átalakítása.

Hirdetés