Az ajtó minden szempontból lehetőség. Éljünk vele!

Klasszikus, modern, falsíkban záródó ajtó vagy fal előtt futó tolóajtó? Fa furnér vagy éppen üveg? Ipari jellegű, rusztikus vagy letisztult? A hatalmas kínálatnak köszönhetően nem is annyira egyszerű a megfelelő beltéri ajtó kiválasztása, mint gondolnánk. Az OCTOGON Deco 2023/3-as lapszámában megjelent összeállításunkkal ezen igyekszünk segíteni.
 

Hörmann

A Hörmann 1- és 2-szárnyú tolóajtói új lehetőségeket nyitnak a helyiségek optimális használatához. A fal elé szerelésnél az ajtószárny két, a tolóajtódobozba integrált futósínen csúszik. A tok, a tolóajtódoboz és az ajtólap a Duradecor Ultramatt, pala, Leinen, valamint valódi festésű vagy fa furnér felülettel harmonikus egységet alkot.

 

A Hörmann strukturált Duradecor felületű ajtói stílusosan egyesítik a valódi fa hangulatát és a könnyű ápolást. Különlegességük, hogy a fa erezete bele van sajtolva az ajtólapba, így annak jellegzetes karaktere tapinthatóvá válik. A sarkos éllel ellátott, falcolatlan és falcolt ajtók alapkivitelben kiváló minőségű 4Protect élvédővel vannak ellátva.

 

A Hörmann fa- és üvegajtók időtálló designú, lofthangulatú SlideCompact tolóajtórendszere a kétszárnyú ajtók helytakarékos alternatívája, ami kombinálható fából és üvegből készült ajtószárnyakkal. A SlideCompact tolóajtó profil rozsdamentes acélból készül, fehér vagy matt fekete színben is elérhető.
 Németh-Fa

A modern, síklapú fa ajtók stílusos és minimalista megjelenést kölcsönöznek bármilyen belső térnek. A sima, homogén felületű fával (luc-, borovi-, vörösfenyő, tölgy, bükk, stb.) borított ajtólapok természetes szépsége és melegsége jól illeszkedik a belsőépítészeti tervekhez.

 

A klasszikus, filung betétes ajtók időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöznek bármilyen helyiségnek, legyen az hagyományos vagy modern stílusú. A tartósság és stabilitás érdekében a faanyagot több rétegben ragasztják, ezt követően a legmodernebb gyártási technológiák felhasználásával állítják elő a terméket kiváló minőségben.

 

A fa beltéri ajtók egyik leggyakoribb típusa a hagyományosan záródó fa ajtók. Amikor az ajtót becsukjuk a tokban található zárbetét működésbe lép, az ajtó és az ajtótok szorosan összeér.
 Doorstar

Nem kell lemondanunk az üveges megoldásról még mintás ajtó esetében sem, ha szeretnénk átereszteni a természetes fényt a helyiségek között. Az üvegbetét méretét igényeinknek megfelelően választhatjuk ki.

 

Falpanelbe integrált ajtókkal – legyen szó nyíló- vagy tolóajtóról – otthona olyan ékszerdobozzá válik, mely páratlan eleganciát és luxust sugároz.

 

Az időtlen stílusú profilozott, keretbetétes ajtót kifinomultság és elegancia jellemzi, modern klasszikus és polgári terekbe is kiváló választás.
 


 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Hogyan tehetünk óvintézkedéseket olyan tereken, ahol tömegek mozognak? Erre kínál megoldást a Hörmann.

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

A németországi Bayreuth városának közösségi helyszíne masszív, de mégis otthonos.

Innovatív tolóajtók
  • 2020-07-12 14:00
  • Deco

Innovatív tolóajtók

Nemcsak helytakarékosak, de a ház látványos elemei is lehetnek.

Hirdetés