Hirdetés

Milyen garázskapun vagy bejárati ajtón jutunk be egy házba? Egyáltalán nem mindegy.

Nem mellékes, hogy milyen garázskapun vagy bejárati ajtón keresztül jutunk be egy házba – ezek ugyanis nemcsak technikai paramétereikkel, de esztétikai értékükkel is jelentősen hozzájárulnak az épületek színvonalához, minőségéhez. A Deco 2021/4-es száma alapján állítottunk össze néhány olyan bejáratot, amelyen keresztül mi is örömmel megérkeznénk.

Ablakszerker

(b) Matt antracit színű aluminium burkolatos műanyag GABO ablakok, bejárati ajtó tolórúddal és oldalvilágítóval.

(j) Fényes antracit színű aluminium burkolatos műanyag GABO ablakok, bejárati ajtó tolórúddal és oldalvilágítóval. 

Hörmann

A Hörmann ART42 alumíniumkeretes kapuja akrillemezes üvegezéssel készül, aminek köszönhetően több fény jut a garázson belülre. 

A Decograin aranytölgy színű, hely- takarékos, szekcionált garázskapu a valódi luxus érzetét kelti. 

Internorm

Az alumínium bejárati ajtó klasszikus színösszeállítását a süllyesztett, nemes- acél fogantyú és az üvegbetét vízszintes tagolása mozgatja meg. A fix, homokfúvott üveges oldalvilágító tágas bejáratot eredményez.

Fekete-fehér, üveg és beton, teljesen nyitott vagy teljesen zárt. Az Internorm az ügyfelek egyedi elképzelései alapján, a legmagasabb színvonalon gyárt bejáratai ajtókat, amiket weboldaluk segítségével bárki megtervezhet.

Novoferm

Motoros működtetésű Novoferm kapuk esetén lehetőség van a garázs szellőztetésére is. A kapu egy impulzus hatására szellőztető kapuállásba kerül, majd 60 perc elteltével automatikusan becsukódik. 

A Novoferm szekcionált garázskapukhoz számos biztonsági kiegészítő berendezés kérhető. Egyikük az Easy biztonsági fénysorompó, amely megbízhatóan érzékeli az akadályokat és személyeket a kapu mozgásterében, így szükség esetén megszakítja annak záródását.


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Design a Mariahilfer Straße-n, és azon túl

Design a Mariahilfer Straße-n, és azon túl

Beszámolónk a Vienna Design Week eseményről.

A rozsda reneszánsza

A rozsda reneszánsza

Rozsdavörös reneszánsz épületet alkotott a Midjourney.

Hirdetés