Nemzetközi óvoda, ahol minden a játékról szól

A játék nem ostobaság. Az IF (Integrated Field) építészei hiszik, hogy a játék közvetlen hatással van a gyerekek boldogságára, kreativitására és a tanuláshoz fűződő viszonyukra. A Kensington Nemzetközi Óvodában a gyerekek a „játékalapú tanulás” megközelítésen keresztül lehetőséget kapnak arra, hogy saját életkoruknak megfelelően fejlődjenek.
 

 

Az óvoda később a „Kensington Learning Space” vagy KLS, a 6 hónapos és 11 éves kor közötti gyermekek tanórán kívüli tanulási központja lett. A KLS három szintje különböző típusú tantermeket foglal magában a főzőműhelytől kezdve a művészeti stúdión át egészen az uszodáig. Az építészek olyan környezetet hoztak létre, amely kiegészíti és rezonál a gyermekek tanulási élményeire.

 

 

A „játékalapú tanulás” a belsőépítészeti program minden részletében megjelenik. A recepciónál egy interaktív flip boardon lehet például játszani és üzenni, de egy hatalmas csúszda is várja az érkezőket. A tantermek kialakításánál a rugalmasság volt az elsődleges szempont. A főzőműhely egy éttermi konyhát szimulál, így a gyerekek megtapasztalhatják a valódi alapanyagok és konyhai eszközök használatát. A művészeti stúdió teljes felületét vásznak borítják, hogy a gyerekek szabadon firkálhassanak és festhessenek.

 


A bútorokat és a tanulási eszközöket úgy tervezték, hogy fizikailag arányosak legyenek a felhasználók testével, szabadon mozgathassák őket, ugyanakkor kellő biztonságot nyújtsanak a használatból eredő baleseti kockázatok megelőzéséhez.
 

 

Integrated Field (IF) | Web | Facebook | Instagram

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Tökéletlen fényű örökségeink meghittsége

Tökéletlen fényű örökségeink meghittsége

A különleges felületű és formájú ékszereiről ismert Eva Remenyi első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg. 

Indul a nemzetközi tervpályázat a Nyugati pályaudvar környékének megújítására

Indul a nemzetközi tervpályázat a Nyugati pályaudvar környékének megújítására

Kincskeresés a részlegesen megújuló Nyugati pályaudvaron címmel az OCTOGON idei első, 165-ös lapszámában. Bán Dávid mutatta be a projekt első lépéseként lezajlott felújítás műhelytitkait.

Art Residency a Győri Szeszgyárban

Art Residency a Győri Szeszgyárban

Az ECHO II nemzetközi projekt „Gyárvárosi alkímiák” című kiállítása a győri Torulában tekinthető meg október 31-ig.

Hirdetés