Elő a naptárral! Nehogy lemaradj az ősz kiemelkedő építési és lakásfelújítási szakvásáráról!

2023-ban újra elmerülhetünk az építkezés és felújítás megannyi részletében, szeptember 15-17. között ugyanis megnyitja kapuit a II. BAU BUDAPEST EXPO a Vasúttörténeti Parkban. Bátran látogass ki a vásárra akkor is, ha csak a téma tetszik, mert érdekelnek az aktuális újdonságok. Szinte kötelezően ajánlott, ha már benne vagy álmaid otthonának kialakításában, de akkor is motiváló lesz az esemény, ha még csak gondolatban rendezted át lakásodat vagy újítottad fel házadat. 

A II. BAU BUDAPEST EXPO-ra érdemes rászánnod a hétvégét, hiszen több mint 3000 négyzetméteren, 300 termékkörben, több mint 30 kiállító mutatja be a legszélesebb spektrumon az építőipar trendjeit, ügyes és okos megoldásait. Legyen szó nyílászárókról, burkolatokról, építőanyagokról, klímáról, zuhanykabinokról, vagy épp világítástechnikáról, itt mindenből megtalálod a legkedvezőbb minőséget.

Sőt, a pénztárcádnak is szerezhetsz egy jó napot, hiszen a kiállítók ezen a hétvégén exkluzív kedvezményekkel várnak. Egyetlen nap alatt rengeteg kedvező ajánlatot gyűjthetsz be, kérdezhetsz a szakértőktől, amire – valljuk be – a világhálón szörfölgetve nincs lehetőség. Csapj le a legkedvezőbb ajánlatokra, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod az elképzeléseidet!
 


Érdemes előre online megvásárolni a belépőket, hiszen így olcsóbbak, de egyúttal elkerülheted a helyszíni sorban állást is. Jöhetsz bátran családdal, vannak kombinált családi jegyek, illetve a 6 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés. Jó, ha tudod, hogy a BAU BUDAPEST EXPO belépőjegyekkel nem csak a vásárt nézheted meg, hanem beléphetsz a Vasúttörténeti parkba is, ahol izgalmas látnivalók várnak. 
 

A kiállítás 3 teljes napon át várja az érdeklődőket, pénteken 9:00-18:00 óra között, szombaton 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-17:00 óra között. Díjmentes parkolás a Vasúttörténeti Park hatalmas parkolóiban. Pénteken ráadásul egy külön kísérőrendezvényen, a MESTEREK NAPJÁN gyakorlati bemutatókra, workshopokra kerül sor a legnagyobb gyártóktól. 


Save the date! Tervezd be szeptember 15-16-17-ét a szakvásár meglátogatására, inspirálódj, gyűjtsd be a trendi ötleteket és legjobb megoldásokat, hogy álmaid otthona megvalósulhasson. 


Online jegyvásárlás: ITT

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Art deco finomság Miskolc új találkozóhelyén

Art deco finomság Miskolc új találkozóhelyén

A Balance Taste Gallery a bükki borvidék legjobbjait kínálja, és helyi termelői alapanyagokból készült specialitásokat.

Horváth Zsuzsanna Illan lámpája Light + Building Best of díjat kapott

Horváth Zsuzsanna Illan lámpája Light + Building Best of díjat kapott

És most azt is elárulta, milyen tervei vannak, mire készül még.

A Gutowski Robert tervezte pátyi templom és Horváth Zsuzsanna Illan lámpája is felkerült a Dezeen Awards 2020 shortlistjére

A Gutowski Robert tervezte pátyi templom és Horváth Zsuzsanna Illan lámpája is felkerült a Dezeen Awards 2020 shortlistjére

Az egyes kategóriák győzteseit októberben hirdetik ki, és indul a közönségszavazás is.

Hirdetés