Hirdetés

A Geometric II tizenegy izgalmas és modern mintából áll, melyek fő inspirációja az art deco építészet sokfélesége. (x)

 

A Cole & Son 2011-ben mutatta be a Geometric Collection-t, mely merészségének köszönhetően a tapétáiról híres angol márka egyik legsikeresebb sorozata lett.Négy évvel később, 2015 őszén mutatkozik be a kollekció folytatása, a Geometric II, mely nem kevésbé látványos, mint elődje. A Geometric II tizenegy izgalmas és modern mintából áll, melyek fő inspirációja az art deco építészet sokfélesége volt.Az oly sok art deco enteriőrre jellemző, geometrikus csempék és mozaikok, valamint Miami Beach pasztellszínű és trópusi növényekkel díszített art deco épületei egyaránt felvillannak a Geometric II kollekcióban, mely élénk színekkel, különleges felületekkel és a digitális technológiáknak köszönhetően minden korábbinál látványosabb módon értelmezi újjá a 20. század népszerű stílusát.

A kollekció tizenegy új mintázattal és mintánként 2-7 új színnel már kapható a Hephaistosban. (x)

 

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az Egyesült Királyság történelme és leghíresebb palotái ihlették a Cole & Son legújabb tapétakollekcióját

Az Egyesült Királyság történelme és leghíresebb palotái ihlették a Cole & Son legújabb tapétakollekcióját

A Historic Royal Palaces – Great Masters nevű kollekció az Egyesült Királyság történelmének több mint ezer évét dolgozza fel.

Tapéták főszerepben

- 2020/1

Art deco & barokk, rozsda- & aranybarna – megjelent 2020 első Decója. Interjú a városi közterek megújításától a belsőépítészet felé kanyarodó Bunyik Emesével, francia felkérésre alakított modern villával, egy varázslatos pécsi projekttel, Bonta Gáspár valóra vált rózsaszín fantáziájával, tapétákkal és gardróbokkal, valamint a magyar és osztrák gasztronómia modern ötvözetét kínáló Bobo Restauranttal.

Gépeléssel kialakított tapétát alkotott egy testvérpár

Gépeléssel kialakított tapétát alkotott egy testvérpár

Valicsek Éva és Ildikó az NLXL számára tervezett Geometrikus tapétát, amely a Milánói Design Héten debütált, és már világszerte elérhető.

Hirdetés