Hirdetés
  • 2022-03-18 13:00
  • Deco

Tapétavilág

Buja dzsungel, historikus motívumok, rusztikus pasztellek, organikus minimál – a tapéták legújabb generációi.

Egyre magasabb minőségben készülnek, anyaguk és kidolgozottságuk tekintetében művészi színvonalat képviselnek. A tapéták legújabb generációi kaphatnak texturált felületet fa-, kő- vagy betonhatású mintákkal, imitálhatnak csempéket, de ugyanúgy megjeleníthetnek historikus és klasszikus formavilágot, egzotikus növények és állatok színpompás képeit vagy örökérvényű virágmintákat. Tapéta-válogatásunk az OCTOGON Deco legfrissebb, 2022/1-es lapszámából.

 

Cool Trade Hungary
 

Fardis x Ted Baker – A Ted Baker új tapétakollekciója roskadozik a virágcsokroktól – a „VANILLA” romantikus, pasztelles, akvarellhatású cseresznyevirágai már-már szinesztéziát idéznek elő, a tapéta láttán ugyanis szinte érezzük a bódító virágillatot!


A Muraspec „MINERAL” tapétája minden indusztriális, minimál enteriőr elengedhetetlen díszítőeleme. Tökéletesen imitálja a designbeton színét és textúráját, az eredeti anyag ridegsége nélkül.Momento Design
 

Élitis, Soleil Levant – Az univerzum folyamatos mozgásban van. A tapéták mintáiban madarak, íriszek, cseresznyevirágok, patakok vagy halak jelennek meg a falakon, a szoba szinte megelevenedik és magával visz minket egy végtelen történetbe.


Élitis-Asteré, Charlotte Morot – A száraz papíron használt tinta pontossága találkozik a nedves felületen alkalmazott tinta váratlanságával, egyszerre teremtve melankóliát és derűt a reggeli tájat bemutató alkotáson.Paisley Home 
 

A Pierre Frey Le Jardin du Palais egy ikonikus design, ahol gazellák, tigrisek, flamingók és gémek jelennek meg a pompásan gazdag színvilággal illusztrált perzsa tájak között. Textilben is kapható. A design a híres francia Gien kerámiagyártóval együttműködve készült.
 

Pierre Frey Stoned Romans – Egyszerre kifinomult és szokatlan ez a design, a prominens római császárok nemes portréit ábrázolja, amelyek Ken Fulk kaliforniai lakberendező műtermének falát díszítik. A tapétát digitálisan nyomtatják 3D tintákkal a megfelelő hatás érdekében.


 

Tapéta Trend

A márványt megidéző mintát lágy vonalak és a kőhatás finom keveréke jellemzi, amelynek harmonikus megjelenése tovább fokozza az egyensúlyt a minimál enteriőrben. A Glamora olasz gyár nagy hangsúlyt fektet az egyedi és különleges designra, kollekcióit neves olasz designerek fémjelzik, mint például Emiliano Ponzi vagy Massimo Caccia.

 

A Khroma részletgazdag fali panelje, tükröződő mintájával a vizet idézi, amely remekül mutat akár az irodánkban, vagy nappalinkban, dicsőítve a régmúlt időket.

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Különleges bemutatóterem a cseh kubista építészet egyik ékkövében

Különleges bemutatóterem a cseh kubista építészet egyik ékkövében

Kristálylámpák, eredeti századfordulós berendezés és designer bútorok a prágai Bomma Atelier-ben.

Megjelent a friss nyári Deco
  • 2021-07-15 06:00
  • Deco

Megjelent a friss nyári Deco

Kapható a standokon, lapozza a strandokon!

Octogon Deco 2021/3

- 2021/3

Megjelent a DECO idei „legforróbb” lapszáma felüdítő újdonságokkal, csodásan átalakított lakásokkal, vízparti és budai villákkal, szálláshelyekkel Zalaegerszegtől Miskolctapolcán át egészen Németországig. Bemutatjuk Rácz Jenő séf gasztrószínházi élményt nyújtó Rumour nevű éttermét és a „budai rocksztár” Spíler Budát. Válogattunk a beltéri ajtók határtalan kínálatából, elmerültünk a medencék világában, fókuszinterjúnkban pedig Fónagy Dórával beszélgettünk.

Hirdetés