Hirdetés

A MEI KAWA 2016/17 őszi-téli kollekciója ismét az épített terekkel lép párbeszédbe, ruhái egy magyar kultúrtörténeti hagyaték falai között mutatkoznak be. 

A MEI KAWA 2016/17 őszi-téli kollekciója ismét az épített terekkel lép párbeszédbe, ruhái egy magyar kultúrtörténeti hagyaték falai között mutatkoznak be. A Magyar Rádió használaton kívüli Stúdiópalotájának eklektikája tökéletes összhangban van a márka formavilágával, mely legalább annyit merít a magyar art deco eleganciájából, mint a szocializmus hőskorából.A kampányban bemutatott rádiószobát a hang karaktere alakítja, a stúdió játékos geometriája a hangszigetelés szabályai mentén épült ki. A tüskés panelek, és a kazettás borítású falak funkcionális megfontolásokból határolják a teret, de mégis a játékosság érzetét keltik. Hasonlóan viselkednek a ruhák is a modelleken – csupa éles hajtás, szabászati kontroll jellemzi őket, de mindenhol kibukkan egy-egy váratlan részlet. A mély sliccelések, és a jelzésszerű hasítékok jellemző elemek a MEI KAWA ruhákon, amit az idei téli kollekció az ultranőies, nyakék jellegű kivágásokkal fejleszt tovább.

A színpaletta az egyenruhák visszafogott kékjéből sokat használ, és továbbra is a monokróm felületek érvényesülnek. A nagy arányban megjelenő nőies szabásvonalak azonban hamvas pisztácia és meleg olajzöld árnyalatokkal puhítják a kollekciót. Az őszi-téli szezon miatt ismét nagy hangsúlyt kaptak a nyakmelegítő garbóvá felgombolható óriásgallérok, illetve az olyan vastag, puha anyagok, mint az elefántfül hatású, matt viszkóz, és a halvány pisztácia nadrágnál használt gyapjú.A Stúdiópalota épületrészleteiben elhelyezett kampányt és lookbook fotókat Hencz Péter készítette.

KÖZREMŰKÖDŐK
-
Fotós | Hencz Péter
Haj | Bozó Csongor
Smink | Magyar Eszter
Modellek | Kováts Janka, Ben - The DIARY Management

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szeressük vagy sem a Zara új logóját?

Szeressük vagy sem a Zara új logóját?

Talán túlzsúfolt, biztosan nem tökéletes, de elég pontosan pozicionálja a márkát.

Óriási sikert arattak a formatervezők a London Design Fair-en

Óriási sikert arattak a formatervezők a London Design Fair-en

Az installáció megalkotásakor szempont volt a kis ökológiai lábnyom.

Divattal vagy designnal kapcsolatos innovatív megoldásod van?

Divattal vagy designnal kapcsolatos innovatív megoldásod van?

Akkor jelentkezz a Startup Campusra!

Hirdetés