A MEI KAWA 2016/17 őszi-téli kollekciója ismét az épített terekkel lép párbeszédbe, ruhái egy magyar kultúrtörténeti hagyaték falai között mutatkoznak be. 

A MEI KAWA 2016/17 őszi-téli kollekciója ismét az épített terekkel lép párbeszédbe, ruhái egy magyar kultúrtörténeti hagyaték falai között mutatkoznak be. A Magyar Rádió használaton kívüli Stúdiópalotájának eklektikája tökéletes összhangban van a márka formavilágával, mely legalább annyit merít a magyar art deco eleganciájából, mint a szocializmus hőskorából.A kampányban bemutatott rádiószobát a hang karaktere alakítja, a stúdió játékos geometriája a hangszigetelés szabályai mentén épült ki. A tüskés panelek, és a kazettás borítású falak funkcionális megfontolásokból határolják a teret, de mégis a játékosság érzetét keltik. Hasonlóan viselkednek a ruhák is a modelleken – csupa éles hajtás, szabászati kontroll jellemzi őket, de mindenhol kibukkan egy-egy váratlan részlet. A mély sliccelések, és a jelzésszerű hasítékok jellemző elemek a MEI KAWA ruhákon, amit az idei téli kollekció az ultranőies, nyakék jellegű kivágásokkal fejleszt tovább.

A színpaletta az egyenruhák visszafogott kékjéből sokat használ, és továbbra is a monokróm felületek érvényesülnek. A nagy arányban megjelenő nőies szabásvonalak azonban hamvas pisztácia és meleg olajzöld árnyalatokkal puhítják a kollekciót. Az őszi-téli szezon miatt ismét nagy hangsúlyt kaptak a nyakmelegítő garbóvá felgombolható óriásgallérok, illetve az olyan vastag, puha anyagok, mint az elefántfül hatású, matt viszkóz, és a halvány pisztácia nadrágnál használt gyapjú.A Stúdiópalota épületrészleteiben elhelyezett kampányt és lookbook fotókat Hencz Péter készítette.

KÖZREMŰKÖDŐK
-
Fotós | Hencz Péter
Haj | Bozó Csongor
Smink | Magyar Eszter
Modellek | Kováts Janka, Ben - The DIARY Management

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hétmilliárd forintra pályázhatnak divat- és designipari kkv-k

Hétmilliárd forintra pályázhatnak divat- és designipari kkv-k

Már lehet regisztrálni az előminősítésre.

Az autógyártásból maradt selejt divatcikként menő is lehet

Az autógyártásból maradt selejt divatcikként menő is lehet

Mi a közös az autó- és a divatiparban? A Hyundai Re:Style projektje talált ilyen pontokat.

Öt hazai tervező-tehetség tanulja a brandépítést

Öt hazai tervező-tehetség tanulja a brandépítést

Elindult az MDDÜ második divatmentoring programja.

Hirdetés