Hirdetés

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.

Menő, pezsgő környezetben nyitja meg kapuit a kontinentális Európa első Jamie’s Pizzeriaja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.
A Jamie’s Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból & hihetetlen ízekkel, könnyű saláták, tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik fél adag pizzát és fél adag salátát tartalmaznak. 

 
A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgozunk, az állatokkal való méltó bánásmód elvét mindig szem előtt tartjuk. 
Minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el.
A pizzeria nyitás mellett egy újdonsággal is készülünk: online rendelés formájában házhoz szállításra is készülünk már a nyitástól. 

 
Miben más Jamie pizzája, mint a többi pizza?
 
A pizzatésztát frissen készítjük
A pizzát frissen sütjük ki, csak rendelés után
A pizzánk kovászos
Az alapanyagokkal felelősen bánunk, azok fenntartható gazdaságból származnak
Kompromisszumok nélküli minőséget képviselünk
Házhoz is szállítunk
 
A Jamie’s Pizzeria koncepció kidolgozása annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy a központi arculati elemek kidolgozásán kívül a website tervezést és fejlesztést a központ ránk bízta. 
 
Az étterem novemberben nyit, a website és ezzel együtt a házhoz szállítás is ekkor indul be.

forrás: sajtóközleményHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés