Május 5-én végre kiderül kik lesznek a díjazottak a második ArtHungry Díj, Fotó & Film versenyén.

Neves hazai szakemberekből álló zsűri választotta ki azt a 23 darab döntős alkotást, melyek közül a győztesek kikerülnek majd. A díjátadóra május 5-én, pénteken esete 19 órakor kerül sor, a Bálna Budapestben található HYGGE rendezvényhelyszínen. 

Az este folyamán kategóriánként elismerésben részesülnek a második és harmadik helyezett alkotások, illetve kiosztásra kerülnek az első helyezetteknek járó ArtHungry tetraéderek is.

A zsűri ezen felül a kategóriagyőztes és a közönségdíjas alkotóknak a Bang & Olufsen Budapest jóvoltából odaítél egy-egy Bang & Olufsen Form 2i fejhallgatót, mely az ikonikus, Steve McGugan által tervezett Form2 frissített változata.

Facebook event: http://bit.ly/2p4GMgAA Díj támogatói: Hygge, Bang & Olufsen Budapest, Varinex Zrt., Heimann Családi Birtok, Phenomenon.hu

Az ArtHungry.com egy független online közösségi oldal, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, kommentelhet, követhet másokat, belső üzeneteket küldhet és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. Az oldalnak több mint 2600 aktív regisztrált tagja van és közel 4000 munkát publikáltak már rajta.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ismét indul az ArtHungry Díj

Ismét indul az ArtHungry Díj

Tervezőgrafika, képgrafika és formatervezés témakörökben lehet pályamunkákat benyújtani.

Szombaton nyílik a VI. TEXHIBITION

Szombaton nyílik a VI. TEXHIBITION

Finn és magyar textilművészek kiállítása a FUGÁ-ban.

Hét nyomós érv a Carboland hőszigetelés mellett

Hét nyomós érv a Carboland hőszigetelés mellett

Carboland hőszigetelés a BodrogiBau Kft-től.

Hirdetés