Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon? Jelenítsd meg őket élőben a telefonodon keresztül! (x)

A Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazás segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán, a végeredményről pedig egy gombnyomással kikérhetjük a barátok véleményét. A Dulux Visualizer egy forradalmian új szobakifestő eszköz, amely ingyenesen letölthető az okostelefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás élőképes megjelenítésének segítségével átfesthetjük a szobánk falait, így azonnal láthatjuk, hogyan mutatnának az egyes színek, vagy színkombinációk otthonunkban.A színek kiválasztásához több lehetőséget nyújt az alkalmazás.  Amennyiben már eldöntöttük, hogy foltálló falakat szeretnénk a Dulux EasyCare festékével, esetleg egzotikus tájakra repülnénk a Nagyvilág Színeivel, de még hezitálunk, mely árnyalatokat válasszuk, a Dulux Visualizer alkalmazásban az egyes termékek színpalettáiról is válogathatunk és nézhetjük meg őket a falakon.A színválasztó segítségével pedig bárhonnan érkezhet ihlet. Amikor a környezetünkben megtetszik egy szín, azonnal rögzíthetjük, az alkalmazás pedig megtalálja a tökéletesen egyező árnyalatot, amit azonnal kipróbálhatunk a falon.
Amikor új színeket választunk a falakra, szükségünk lehet mások véleményére is. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk ötleteinket a barátokkal, akik visszaküldhetik a saját javaslatukat.

A beszerzés megkönnyítéséhez az eszköz üzletkereső funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja, hol vásárolhatjuk meg a közelünkben a kiválasztott színárnyalatú festéket.

Az alkalmazás már ingyenesen elérhető a Google Play és App Store alkalmazás áruházakban.
További információ a boltokban és a weboldalon: https://www.dulux.hu/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast 
(x)

forrás: sajtóközlemény
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy címke, amely forradalmasíthatja a divatipart

Egy címke, amely forradalmasíthatja a divatipart

Egy svéd csapat olyan applikációt fejlesztett, amellyel megnézheted, mekkora a rajtad lévő pulóver ökológiai lábnyoma.

Mozart és Beethoven sírját is felkeresheted az új applikációval

Mozart és Beethoven sírját is felkeresheted az új applikációval

Letölthető audio guide mutatja be Európa második legnagyobb sírkertjének történelmi és építészeti sokszínűségét.

Félmilliárdos befektetést kap az építőipart digitalizáló BauApp

Félmilliárdos befektetést kap az építőipart digitalizáló BauApp

A V5 nevű termék komoly hatást gyakorol majd a hazai építőipar hatékonyságára, és a munkaerőhiányon is enyhít.

Hirdetés