A Határtalan design - 14. madeinhungary + 7. MeeD kiállítás izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Múzeumok Éjszakáján is.

Web:http://www.madeinhungary-meed.hu
Időpont:2019 Június 22. 16:00, Szombat
Hely:Új Budapest Galéria (Bálna)
Település:Budapest
Cím:Fővám tér 11–12.

 

A Határtalan Design cím nem csupán a design különféle ágaira, de a design és határterületei, a képzőművészet, sőt más művészeti ágak közötti kapcsolódási pontokra is utal, de arra a szándékra is, amely a különböző művészeti ágak közötti párbeszédet kívánja erősíteni és elősegíteni. Annak érdekében, hogy ezekben a témákban a nagyközönség is elmélyedhessen, tárlatvezetésekkel és egy különleges, kifejezetten a Múzeumok Éjszakájára szervezett programsorral is készülnek a szervezők.

Múzeumok Éjszakája program

  • 16:00 – 17:30 Kurátori tárlatvezetés
  • 18:00-tól Szatzker Zsanett harmonikaművész és Kovács Balázs harsonaművész koncertjét hallhatják az érdeklődők, amelynek keretében sor kerül egy ősbemutatóra is: Zarándy Ákos Cosmic Dust Journey című művét először hallhatja a közönség.
  • 20:30 – 22:00 Kurátori tárlatvezetés
  • 22:00 a Góbi Rita Társulat Tárgy–Tér–Tánc című kortárs táncelőadásának bemutatója zárja a programot. A rendezvények a Múzeumok Éjszakájára szóló karszalaggal látogathatók.

További részletekért kattintsatok ide.


Hirdetés