Hirdetés

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

A megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

A BudaPart alig néhány hónapja átadott BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ épületeivel (Vikár & Lukács építésziroda) elnyerte a legjobb „Lakóingatlan-fejlesztés” díjat, a városnegyed fejlesztőjét, a Property Marketet pedig a „Lakóingatlanfejlesztő” kategóriában jutalmazták a harmadik Europa Property által szervezett CRE Awards díjátadó gálán. A nyerteseket január 30-án hirdették ki a budapesti InterContinental Hotelben.

Fotó: Hlinka Zsolt

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy az 54 hektáros terület egyaránt megteremtse a természetközeli élményt és a nagyvárosi életérzést a lakók, dolgozók, valamint az idelátogatók számára. A Market Zrt. kivitelezésében megvalósuló BudaPart projekt több mint ingatlanfejlesztés: a beruházáshoz kapcsolódóan a lakó- és irodaházak építése mellett számos infrastrukturális-, humánerőforrás- valamint közlekedéshez kapcsolódó fejlesztés is megvalósul, amit az elnyert, rangos díjakkal a régiós ingatlanpiaci szakmai is elismert. 

A nemzetközi, Europa Property által szervezett versenyen 20 kategóriában hirdetett győztest a közel 30 főből álló szakmai zsűri, így kiemelkedő eredménynek számít, hogy a megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

„Az elnyert díjak bizonyítják, hogy a városnegyedi koncepció és a beruházás a kelet-közép-európai régiós fejlesztések között is megállja a helyét. Hamarosan újabb épületeket adunk át, és reméljük, a szakma a jövőben is hasonlóan díjazza majd az elért eredményeinket a BudaParton megvalósuló álmunkkal” - mondta Dr. Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója. 

Forrás: Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Muhari Csilla, a Facade Design & Building egyik alapítója azt tűzte ki célul, hogy olyan homlokzatokat tervezzen, amivel formálja környezetét.

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Az újabb nemzetközi elismerést nyert BudaPart városnegyedben.

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

Már több mint 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a BudaParton.

Hirdetés