Hirdetés

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

A megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

A BudaPart alig néhány hónapja átadott BudaPart Otthonok ’A’ és ’C’ épületeivel (Vikár & Lukács építésziroda) elnyerte a legjobb „Lakóingatlan-fejlesztés” díjat, a városnegyed fejlesztőjét, a Property Marketet pedig a „Lakóingatlanfejlesztő” kategóriában jutalmazták a harmadik Europa Property által szervezett CRE Awards díjátadó gálán. A nyerteseket január 30-án hirdették ki a budapesti InterContinental Hotelben.

Fotó: Hlinka Zsolt

A városnegyed koncepciójának lényege, hogy az 54 hektáros terület egyaránt megteremtse a természetközeli élményt és a nagyvárosi életérzést a lakók, dolgozók, valamint az idelátogatók számára. A Market Zrt. kivitelezésében megvalósuló BudaPart projekt több mint ingatlanfejlesztés: a beruházáshoz kapcsolódóan a lakó- és irodaházak építése mellett számos infrastrukturális-, humánerőforrás- valamint közlekedéshez kapcsolódó fejlesztés is megvalósul, amit az elnyert, rangos díjakkal a régiós ingatlanpiaci szakmai is elismert. 

A nemzetközi, Europa Property által szervezett versenyen 20 kategóriában hirdetett győztest a közel 30 főből álló szakmai zsűri, így kiemelkedő eredménynek számít, hogy a megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

„Az elnyert díjak bizonyítják, hogy a városnegyedi koncepció és a beruházás a kelet-közép-európai régiós fejlesztések között is megállja a helyét. Hamarosan újabb épületeket adunk át, és reméljük, a szakma a jövőben is hasonlóan díjazza majd az elért eredményeinket a BudaParton megvalósuló álmunkkal” - mondta Dr. Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója. 

Forrás: Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Folyamatos bővülés a Property Marketnél

Folyamatos bővülés a Property Marketnél

Tovább bővíti portfólióját a BudaPart fejlesztője.

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart GATE irodaház

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart GATE irodaház

A közel legjobb, arany fokozattal ismerték el az épületet.

Jó ütemben halad a BudaPart legújabb irodaházának megvalósítása

Jó ütemben halad a BudaPart legújabb irodaházának megvalósítása

Az első bérleti szerződést egy teljes emeletre írták alá.

Hirdetés