Hirdetés

Mi lesz a következő WING fejlesztés?

Megvette a WING a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40.000 négyzetméter bérbe adható területnek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.

Megvásárolta a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40.000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező ingatlanon nyolc épület található, ezek jellemzően irodaterületek, kiegészítve ipari és oktató funkciókkal, amelyek egy részét a Siemens hosszútávon visszabérli. A terület lehetőséget biztosít további fejlesztések megvalósítására is.

A hosszú távú Siemens bérleten felül, fejlesztési lokációként is tekintünk az ingatlanra, mivel hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban. Szintén a körúton adtuk át nemrégiben a Telekom székházat és mellette indítjuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen most fejezzük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként.

– mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója. Kiemelte: a Siemens Gizella úti telephelye egykoron telefongyárként működött, ami jól példázza a WING azon törekvését is, hogy egy történelmi múlttal rendelkező iparterületet hasznosít és lehel bele új életet a mai ingatlanpiaci elvárásoknak megfelelően.

A telephelyen található épületekből a Siemens 17.000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszú távú, 10 éves bérleti szerződés keretében.

A WING a hazai ingatlanpiac vezető vállalkozása. Célunk, hogy a Magyarországon tevékenykedő vezető nagyvállalatok partnereként, azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújtsunk hosszú távú megoldást. A Siemens egy ilyen cég, amellyel a WING stratégiai partnerséget alakított ki. A Siemens telephely megvásárlása mellett a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is.

– emelte ki Noah Steinberg.

A Siemens több, mint 130 éve van jelen Magyarországon, és tevékenységével aktívan hozzájárul az ország gazdasági-társadalmi fejlődéséhez Ahogy az elmúlt évtizedekben, úgy ma, a digitalizáció korában is az vezérli minden lépésünket, hogyan tudunk jobban, hatékonyabban működni. Bízom benne, hogy a WING-nél jó kezekben lesz a Siemens Zrt. telephelye. Várakozással telve nézünk a közös munka elé, amelynek eredményeként a Siemens irodáinak is otthont adó épületek megújulnak, és egyben további növekedés alapját teremtik meg.

– mondta el az adásvétel kapcsán Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Siemenst a JLL képviselte az eladás során.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Márciusban új művészeti múzeum nyílik Bécsben

Márciusban új művészeti múzeum nyílik Bécsben

Az Albertina Modern múzeumot Hans Peter Haselteiner iparmágnás 57 millió euróval támogatta.

Elegáns család egy karakteres testvérpárral

Elegáns család egy karakteres testvérpárral

Nem akármilyen családi házat tervezett a műfajban erős DÉR architects. Aztán újratervezte.

Kigyulladt és beomlott a révfülöpi kilátó

Kigyulladt és beomlott a révfülöpi kilátó

Villámcsapás miatt gyulladhatott ki a Fülöp-hegyi Millenniumi kilátó faszerkezete.

Hirdetés