Mi lesz a következő WING fejlesztés?

Megvette a WING a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40.000 négyzetméter bérbe adható területnek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.

Megvásárolta a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40.000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező ingatlanon nyolc épület található, ezek jellemzően irodaterületek, kiegészítve ipari és oktató funkciókkal, amelyek egy részét a Siemens hosszútávon visszabérli. A terület lehetőséget biztosít további fejlesztések megvalósítására is.

A hosszú távú Siemens bérleten felül, fejlesztési lokációként is tekintünk az ingatlanra, mivel hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban. Szintén a körúton adtuk át nemrégiben a Telekom székházat és mellette indítjuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen most fejezzük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként.

– mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója. Kiemelte: a Siemens Gizella úti telephelye egykoron telefongyárként működött, ami jól példázza a WING azon törekvését is, hogy egy történelmi múlttal rendelkező iparterületet hasznosít és lehel bele új életet a mai ingatlanpiaci elvárásoknak megfelelően.

A telephelyen található épületekből a Siemens 17.000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszú távú, 10 éves bérleti szerződés keretében.

A WING a hazai ingatlanpiac vezető vállalkozása. Célunk, hogy a Magyarországon tevékenykedő vezető nagyvállalatok partnereként, azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújtsunk hosszú távú megoldást. A Siemens egy ilyen cég, amellyel a WING stratégiai partnerséget alakított ki. A Siemens telephely megvásárlása mellett a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is.

– emelte ki Noah Steinberg.

A Siemens több, mint 130 éve van jelen Magyarországon, és tevékenységével aktívan hozzájárul az ország gazdasági-társadalmi fejlődéséhez Ahogy az elmúlt évtizedekben, úgy ma, a digitalizáció korában is az vezérli minden lépésünket, hogyan tudunk jobban, hatékonyabban működni. Bízom benne, hogy a WING-nél jó kezekben lesz a Siemens Zrt. telephelye. Várakozással telve nézünk a közös munka elé, amelynek eredményeként a Siemens irodáinak is otthont adó épületek megújulnak, és egyben további növekedés alapját teremtik meg.

– mondta el az adásvétel kapcsán Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Siemenst a JLL képviselte az eladás során.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A kínai cementgyár futurisztikus tetőbővítéssel éled újra

A kínai cementgyár futurisztikus tetőbővítéssel éled újra

A váz megmarad, a tető kibővül

Irodaház rondó

Irodaház rondó

A Corvin Innovation Campus

Nékem csak Budapest kell...

Nékem csak Budapest kell...

Zenés képeskönyv a fővárosról

Hirdetés