Hirdetés

Maradandót alkotni

A GABO ablakok nyílászáró megoldásainak megtervezésénél csak a megrendelő képzelete szab határt. 

Ezzel a mottóval készülnek nap mint nap a GABO ablakok nyílászáró megoldásai az Ablakszerker Kft. üzemeiben. Közel két évtizede van jelen a hazai építőiparban a székesfehérvári családi vállalkozás, mely mára több mint 50 szakembert foglalkoztat.

Nyílászáró megoldásaik mint bejárati ajtók, emelő-toló teraszajtók, ablakok és erkélyajtók, továbbá függönyfalak nemcsak az ország határain belül láthatók családi- és társasházak, valamint középületek, iskolák, sportlétesítmények homlokzatain, de az országhatáron túl osztrák, svájci, olasz és német épületeken is. Összesen 4.000m2 üzemterületen magasan képzett alkalmazottak és az elérhető legmodernebb technológiák együttes munkájával készülnek a megrendelők egyedi igényeire tervezett GABO ablakok nyílászárók alumíniumból és műanyagból. Az utóbbiak készülhetnek alumínium burkolattal, így akár egy homlokzaton belül könnyedén lehet kombinálni az alapanyagokat, szem előtt tartva a gazdasági szempontokat, de mégis modern, egységes és szép lesz a végeredmény.

Nyílászáró megoldásaik megtervezésénél tényleg csak a megrendelő képzelete szab határt, mert amit méretben az adott technológiákból le lehet gyártani, az el is készül a székesfehérvári üzemekben, így napi szinten készülnek a hatalmas ablakok, emelő-toló teraszajtók és függönyfalak is. Az igényeknek és terveknek megfelelő gyártást a minősített termelési folyamatok garantálják. Megoldásaik a megrendelői igények tekintetében

a ma már általánossá vált magas hőszigetelési elvárások mellett, olyan speciális követelményeknek is eleget tudnak tenni, mint a fokozott betörésvérelem, a magasabb szintű hangszigetelés, vagy az egyedi üvegdíszítés.Árnyékolástechnikai megoldások széles tárháza várja a megrendelőket, hogy rendszert alkosson a GABO ablakokkal, legyen az klasszikus redőny, vagy modern zsalúzia, vagy extravagáns textil árnyékolás, akár okosotthon integrációval is. Természetesen az esztétikum mellett kiemelten fontos szempont tervezéskor a GABO ablakok műszaki tulajdonságai is, hiszen nem elég az, ha szép egységet képez a nyílászáró a homlokzattal, az alapvető funkcióknak, hő- és hangszigetelési, biztonsági, valamint működtetési tulajdonságoknak is meg kell felelnie a megrendelői és a műszaki előírásoknak, szabványoknak.

A hosszú évek tapasztalatain megedződött stabil csapat a tervezés-gyártás-beépítés hármasát a szakmailag elvárható legmagasabb szinten teljesíti, hogy a megrendelői álmok megvalósulása mellett a GABO ablakokkal maradandót alkosson.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Minőségi és egyedi nyílászárót szeretnél, ráadásul tavalyi áron? Nem lehetetlen!

Minőségi és egyedi nyílászárót szeretnél, ráadásul tavalyi áron? Nem lehetetlen!

De akkor most kell lépned, amíg tart az akciós kínálat az Internormnál.

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Hogyan tehetünk óvintézkedéseket olyan tereken, ahol tömegek mozognak? Erre kínál megoldást a Hörmann.

20 év a hazai nyílászáró gyártás élvonalában

20 év a hazai nyílászáró gyártás élvonalában

Rekordéve lesz idén az Ablakszerker Kft.-nek, ám a cég apró, tervezett lépésekben halad a lehető legjobb nyílászárók gyártása felé. 

Hirdetés