Olyan pályázatokat várnak a nemzetközi versenyre, amelyekben Aluprof rendszereket alkalmaztak.

2024-ben immáron ötödik alkalommal rendezik meg az Aluprof által életre hívott Év Épülete nemzetközi versenyt Lengyelországban. Május 6-ától indult a jelentkezés, és egészen június 30-ig várják azokat a projekteket, amelyek 2022. január 1-je és 2024. június 30-a közötti épületeket tartalmaznak.

A verseny célja, hogy megmutassák a legérdekesebb, Aluprof rendszereket alkalmazó épületeket. A jelentkezési űrlap ezen a linken érhető el, de nyomtatott formában is be lehet küldeni a pályázatokat a cég központjába, ebben az esetben a levél feladási időpontja lesz mérvadó a jelentkezési határidő kapcsán.

A zsűrit öt neves lengyel építész alkotja majd, több fordulóban szűrik ki a legjobb anyagokat, ráadásul közönségdíj is lesz. Az első fordulóban 50 pályázatot választanak ki a zsűri tagjai, ezeket 15 nappal a verseny legvége előtt hirdetik ezen az oldalon.

A második fordulóban 10-re szűkítik a listát, míg a harmadik és egyben végső körben kiválasztják a három díjazottat. Az első helyezett 50 000 lengyel złotyt kap (aktuális árfolyamon 4,5 millió forint), a második 30 000 złotyt (aktuális árfolyamon 2,7 millió forint), míg a harmadik 15 ezret (aktuális árfolyamon 1,35 millió forint).

A közönségdíjra július 1-je és augusztus 16-a közt lehet leadni a szavazatokat, az október 16-ai eredményhirdetésen pedig ezt is átnyújtják majd a nyertesnek. A rendezvényt a varsói DoubleTree by Hilton Hotel konferenciatermében tartják majd a Future Builders esemény keretében. Itt az építészetet és az építőipart érintő fontos témákról is szó esik majd.

Forrás: Aluprof
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rugalmasság és alkalmazkodás

Rugalmasság és alkalmazkodás

A CHYBIK+ KRISTOF nyertes terve Stara Boleslav általános iskolájára

Közel 200 pályázón az építész szakma szeme

Közel 200 pályázón az építész szakma szeme

Lezárult az Év Homlokzata 2023 pályázat jelentkezési időszaka

Melyik családi házat választanád? Melyik középület a kedvenced?

Melyik családi házat választanád? Melyik középület a kedvenced?

Az „Év háza” pályázóit szemlézi a közönség 2023-ban is

Hirdetés