Hirdetés

Lecsaptak a bérlők a BudaPart irodáira

Szinte teljes a bérbeadottság a BudaPart GATE irodaházban.

Budapest legújabb városnegyedének első irodaháza, a BudaPart GATE a szándéknyilatkozatokkal együtt már közel 90 százalékos bérbeadottsági szintet ért el. A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaPart kapujában található irodaépület komplex adottságait 2020 februárjától élvezhetik az első bérlők.

Fotó: Hlinka Zsolt

A Property Market fejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE építését a Studio’100 építésziroda tervei alapján végzi a Market Építő Zrt. A Lágymányosi-öböl partjától mindössze pár méterre található irodaház 11 emeleten, mintegy húszezer négyzetméteren kínál irodát és egyéb szolgáltatásokat a leendő bérlőknek, és mindehhez a földszint mellett négy szinten mélygarázs is tartozik. A BudaPart első irodaházában több mint 700 négyzetméteren étterem, valamint 675 m2 kereskedelmi terület szupermarkettel várja majd a budaparti dolgozókat, lakókat és idelátogatókat.

A LEED GOLD minősítést célzó irodaépületben számos előremutató és környezettudatos megoldás található. A BudaPart GATE különleges, magas energiahatékonyságú homlokzatának köszönhetően az üveg hőátbocsátása rendkívül alacsony, miközben az egész épületben ideális benapozottság biztosított.

A dolgozókat reprezentatív recepció, az irodákban pedig az átlagosnál nagyobb, 2,85 méter belmagasság fogadja, amelyekhez teakonyha és vizesblokk is tartozik. 

A BudaPart GATE több mint irodaépület: a dolgozók valóban komplex szolgáltatásmixet nyújtó városnegyedben tölthetik a hétköznapjaikat, ahol minden, a XXI. század igényeinek megfelelő rekreációs lehetőség adott lesz számukra, valamint az épületben több mint száz, a Kopaszi-gát látogatói számára is elérhető teremgarázs férőhely is kialakításra kerül. A teljes első fázis átadásakor 2020-ban a Kopaszi-gát szolgáltatásai kiegészülnek a tervek szerint pékséggel, szépségszalonnal, borkereskedéssel, fagylaltozóval, mobil szolgáltatóval, kávézóval, fitneszteremmel és gyógyszertárral is.

Fotó: Hlinka Zsolt

„A megfelelő iroda kiválasztásánál az Y és a Z generáció igényei egyre markánsabb szerepet kapnak a piacon. A BudaPart GATE minden korosztály számára vonzó, minőségi környezetet kínál az egyedülálló vízparti elhelyezkedésnek, a szolgáltatások széles tárházának, valamint az urbánus életérzésnek köszönhetően. Az a tény, hogy első irodaházunk, az épülő MOL Campusszal szemben már az átadás előtt ilyen magas bérbeadottságot ért el, jól mutatja a BudaPart városnegyed sikerét nemcsak a lakásvásárlók, hanem a dolgozóik számára XXI. századi munkakörnyezetet kereső vállalatok körében is” – mondta Dr. Árendás Gergely, a fejlesztő Property Market ügyvezetője.

A városnegyed első, újgenerációs irodaházának bérlői között megtalálható a DBH Serviced Office 2500 m2 bérelt területtel, de emellett a Melódin, az Atradius Magyarország, a Sió ECKES és a Semcon Hungary is a BudaPart GATE-et találták ideális választásnak munkatársaik számára.

A BudaPart fejlesztése a terveknek megfelelő ütemben halad: 2021-ben már átadják a BudaPart CITY irodaházat, valamint a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépület is.  A városnegyedben a beruházás végére 15 lakó- és 13 irodaház, valamint egy hotel valósulhat meg.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Muhari Csilla, a Facade Design & Building egyik alapítója azt tűzte ki célul, hogy olyan homlokzatokat tervezzen, amivel formálja környezetét.

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Az újabb nemzetközi elismerést nyert BudaPart városnegyedben.

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

Megkapta a használatbavételi engedélyt a BudaPart CITY irodaház

Már több mint 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a BudaParton.

Hirdetés