Lecsaptak a bérlők a BudaPart irodáira

Szinte teljes a bérbeadottság a BudaPart GATE irodaházban.

Budapest legújabb városnegyedének első irodaháza, a BudaPart GATE a szándéknyilatkozatokkal együtt már közel 90 százalékos bérbeadottsági szintet ért el. A Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaPart kapujában található irodaépület komplex adottságait 2020 februárjától élvezhetik az első bérlők.

Fotó: Hlinka Zsolt

A Property Market fejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE építését a Studio’100 építésziroda tervei alapján végzi a Market Építő Zrt. A Lágymányosi-öböl partjától mindössze pár méterre található irodaház 11 emeleten, mintegy húszezer négyzetméteren kínál irodát és egyéb szolgáltatásokat a leendő bérlőknek, és mindehhez a földszint mellett négy szinten mélygarázs is tartozik. A BudaPart első irodaházában több mint 700 négyzetméteren étterem, valamint 675 m2 kereskedelmi terület szupermarkettel várja majd a budaparti dolgozókat, lakókat és idelátogatókat.

A LEED GOLD minősítést célzó irodaépületben számos előremutató és környezettudatos megoldás található. A BudaPart GATE különleges, magas energiahatékonyságú homlokzatának köszönhetően az üveg hőátbocsátása rendkívül alacsony, miközben az egész épületben ideális benapozottság biztosított.

A dolgozókat reprezentatív recepció, az irodákban pedig az átlagosnál nagyobb, 2,85 méter belmagasság fogadja, amelyekhez teakonyha és vizesblokk is tartozik. 

A BudaPart GATE több mint irodaépület: a dolgozók valóban komplex szolgáltatásmixet nyújtó városnegyedben tölthetik a hétköznapjaikat, ahol minden, a XXI. század igényeinek megfelelő rekreációs lehetőség adott lesz számukra, valamint az épületben több mint száz, a Kopaszi-gát látogatói számára is elérhető teremgarázs férőhely is kialakításra kerül. A teljes első fázis átadásakor 2020-ban a Kopaszi-gát szolgáltatásai kiegészülnek a tervek szerint pékséggel, szépségszalonnal, borkereskedéssel, fagylaltozóval, mobil szolgáltatóval, kávézóval, fitneszteremmel és gyógyszertárral is.

Fotó: Hlinka Zsolt

„A megfelelő iroda kiválasztásánál az Y és a Z generáció igényei egyre markánsabb szerepet kapnak a piacon. A BudaPart GATE minden korosztály számára vonzó, minőségi környezetet kínál az egyedülálló vízparti elhelyezkedésnek, a szolgáltatások széles tárházának, valamint az urbánus életérzésnek köszönhetően. Az a tény, hogy első irodaházunk, az épülő MOL Campusszal szemben már az átadás előtt ilyen magas bérbeadottságot ért el, jól mutatja a BudaPart városnegyed sikerét nemcsak a lakásvásárlók, hanem a dolgozóik számára XXI. századi munkakörnyezetet kereső vállalatok körében is” – mondta Dr. Árendás Gergely, a fejlesztő Property Market ügyvezetője.

A városnegyed első, újgenerációs irodaházának bérlői között megtalálható a DBH Serviced Office 2500 m2 bérelt területtel, de emellett a Melódin, az Atradius Magyarország, a Sió ECKES és a Semcon Hungary is a BudaPart GATE-et találták ideális választásnak munkatársaik számára.

A BudaPart fejlesztése a terveknek megfelelő ütemben halad: 2021-ben már átadják a BudaPart CITY irodaházat, valamint a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépület is.  A városnegyedben a beruházás végére 15 lakó- és 13 irodaház, valamint egy hotel valósulhat meg.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A városok titkos tartalékai

A városok titkos tartalékai

Rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánították a BudaPart városnegyed fejlesztést a Kopaszi-gátnál.

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Muhari Csilla, a Facade Design & Building egyik alapítója azt tűzte ki célul, hogy olyan homlokzatokat tervezzen, amivel formálja környezetét.

Hirdetés