Ismét elhalasztják a düsseldorfi glasstec vásárt

A legfontosabb üvegipari kiállítást egy évvel később rendezik meg.

A koronavírus-járvány, a globális lezárások és nemzetközi utazási korlátozások miatt a nemzetközi glasstec vásárt nem a meghirdetett időben, június 15-18. között, hanem később rendezik meg, a Messe Düsseldorf és partnerei döntése alapján. 

A vásárt, amit már 2020-ban is el kellett halasztani, így a korábban megszokott őszi időszakban, 2022. szeptember 20. és 23. között rendezik meg. Erhard Wienkamp, a Messe Düsseldorf ügyvezető igazgatója a vásár közleményében elmondta, a rendezvény sikeres lebonyolítása még júniusban sem garantálható az adott körülmények között:

„Március 3-án a német kormány úgy döntött, meghosszabbítja az országos lezárást. A döntés és a jelenlegi fertőzési mutatók miatt, illetve a nemzetközi utazási korlátozások miatt nem tudjuk garantálni, hogy a rendezvény a megszokott formában és minőségben bonyolítsuk le. Tekintettel arra, hogy a glasstec-en milyen magas a nemzetközi kiállítók és látogatók aránya, a jelenlegi utazási korlátozásokkal nem lennénk képesek megfelelni a világ vezető üvegipari szakkiállításának elvárásaihoz. Partnereinkkel értékeltük a helyzetet, és közösen döntöttünk arról, hogy lemondjuk a júliusi glasstec kiállítást, és arra koncentrálunk, hogy a 2022-es vásár sikeres legyen.” 

A 2022-es vásárra a szervezők egy hibrid vásári élményen dolgoznak annak érdekében, hogy bárki számára lehetővé tegyék a digitális konferenciákon és különleges programokon való részvételt. A glasstec idén júniusban nyitja meg regisztrációs portálját az érdeklődő vállalatok számára, melyre a 2022-es rendezvényre jelentkezhetnek, aktualitásaikról folyamatosan beszámolnak weboldalukon
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Virtuális térbe költözik a glasstec kiállítás

Virtuális térbe költözik a glasstec kiállítás

Az üvegipar első számú kereskedelmi kiállítását online rendezik október végén.

Még az idén átadhatják az egyhektáros Vizafogó közparkot

Még az idén átadhatják az egyhektáros Vizafogó közparkot

Letették az okospark alapkövét, amelyben mesterséges tó is épül majd.

Mitikus kínai sziklaszirtek európai funkcionalitással

Mitikus kínai sziklaszirtek európai funkcionalitással

A ZDA - Zoboki Építésziroda második díjat nyert terve a sencseni Nemzetközi Előadóművészeti Központra, még részletesebben.

Hirdetés