Irodabővítés a Kálvin Square-ben

A Wolf Theiss budapesti irodája 2021 első negyedévétől bővített területen működik. 

A Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda, a Wolf Theiss nemzetközi hálózat magyar irodája 2021 első negyedévétől kibővült területen folytatja működését a ConvergenCE által vagyonkezelt és üzemeltetett Kálvin Square irodaházban.

Az ügyvédi iroda 2008-ban költözött a Kálvin Square épületébe. Most nemcsak szerződést hosszabbítottak, de nemrég megújult irodájukat több, mint 650 négyzetméterrel meg is növelték. Így hamarosan két felsőbb szintről is élvezhetik a belváros és a Szabadság híd gyönyörű panorámáját.  

„A központi elhelyezkedésű Kálvin Square-ben hosszú távra tervezhető, igazi otthonra leltünk. Az épület kialakítása hozzásegít minket a hatékony munkavégzéshez, és ügyfeleinket is elegáns környezetben fogadhatjuk

 kommentálta a bővülést Faludi Zoltán, a Wolf Theiss Faludi Erős vezető partnere. – Fontos tényező, hogy a ConvergenCE szakértői mindig rugalmas bérbeadói hozzáállást tanúsítanak és színvonalas épületmenedzsment szolgáltatásokat nyújtanak a számunkra.”

„Örömteli visszajelzés, hogy egy ilyen fontos és nagy presztízsű bérlőnk elégedett az épülettel és szolgáltatásainkkal – jegyezte meg a tranzakcióval kapcsolatban Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. – A Kálvin Square nem véletlenül Budapest belvárosának egyik legnívósabb irodaháza. Folyamatosan arra törekszünk, hogy bérlőink elvárásainak megfelelő, magas színvonalú munkakörnyezetet biztosítsunk számukra.”

A közel 100%-os kihasználtsággal üzemelő Kálvin Square Irodaházat nemcsak kiváló fekvése teszi különlegessé. A belváros szívében, két metróvonal találkozásánál álló épület modern belső kialakítása és az elérhető szolgáltatások sokszínűsége is vonzza a bérlőket. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Változást szeretnénk a munkahelyeinken

Változást szeretnénk a munkahelyeinken

Mármint a magyarországi dolgozók kétharmada. Kertet és fitnesztermet szeretnének.

Hogyan vethetünk véget az állandó légkondi-harcnak?

Hogyan vethetünk véget az állandó légkondi-harcnak?

Az irodai klímahasználat állandó vita tárgya, amelynek egyik oka, hogy nők és férfiak másképp érzékelik a hőmérsékletet. De van-e mindenki számára jó megoldás?

Átadták Krakkóban a TriGranit A kategóriás irodaépületét

Átadták Krakkóban a TriGranit A kategóriás irodaépületét

Idén már több mint 11 ezer m²-re kötöttek vagy hosszabbítottak bérleti szerződést a Bonarka for Business irodaparkban. 

Hirdetés