TÖKÉLETES TERV. FIBRAN.

Ha felújítást vagy új építést tervez, az épület energiavédelme döntő fontosságú. A FIBRAN által gyártott, extrudált polisztirol hőszigetelés a FIBRANxps egy csúcsminőségű, megbízható választás.

FIBRANxps - türkiz hőszigetelés a leginkább igénybe vett épületszerkezetekhez

TUDJON MEG TÖBBET A FIBRANxps-ről!

A FIBRANxps HŐSZIGETELÉS ELŐNYEI

1. Csúcsminőségű termékek
A FIBRANxps termék magas minősége megfelel a vonatkozó harmonizált szabványokban foglaltaknak, melyet a saját csúcstechnológiájú laboratóriumban, valamint a független intézmények akkreditált laboratóriumaival együttműködve végzett rendszeres minőségellenőrzések biztosítanak.

2. Megoldások a leginkább igénybe vett szerkezetekhez
A FIBRANxps egy speciális hőszigetelés, amely nagyon jól teljesít nedves környezetben és rendkívüli terhelés alatt.

3. Széles körű alkalmazhatóság
A FIBRANxps termékek előnye, hogy kivételes tulajdonságaiknak köszönhetően az építészet és az ipar számos területén használhatóak. A fordított lapos tetős rendszerektől a homlokzati rendszerekig biztosítják a tanúsított tartósságot és a magas minőséget.

4. Környezetbarát
A FIBRANxps termékeket környezetbarát gázok felhasználásával állítják elő és megfelelnek a környezetbarát anyagokkal szemben támasztott európai követelményeknek.

A FIBRAN a megbízhatóság és a minőség szinonimája

A FIBRAN csoport Európa legfontosabb hő- és hangszigetelő gyártóinak egyike. A FIBRANxps-t Görögországban, Portugáliában, Bulgáriában és Szlovéniában gyártják, és épül a vállalatcsoport csehországi gyára. Az összes járatos FIBRANxps termékből folyamatos készletet tartanak, és így mindig képesek biztosítani a gyors szállítást.

TUDJON MEG TÖBBET A FIBRANxps-ről!

Segítség a választáshoz: nem minden türkizkék hőszigetelés FIBRANxps 
Mielőtt megvásárolná az XPS-t az építőanyag-kereskedésben, győződjön meg róla, hogy valóban a FIBRAN hőszigetelést választotta! A FIBRANxps termékeknek felismerhető türkiz színük van, a csomagoláson pedig FIBRANxps felirat szerepel.

Fedezze fel a FIBRANxps termékeket!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mi az a FIBRANxps, és mi teszi különlegessé?

Mi az a FIBRANxps, és mi teszi különlegessé?

Mit tud egy nagyon különleges termékjellemzőkkel rendelkező szigetelőanyag?

Megnyílt a 18. Velencei Építészeti Biennálén a Magyar Pavilon

Megnyílt a 18. Velencei Építészeti Biennálén a Magyar Pavilon

A helyszínen Gollob Lilla, az OCTOGON online szerkesztő-újságírója képviseli magazinunkat. Hamarosan olvashatjátok beszámolóinkat, bejegyzéseinket is az eseményről.

Hirdetés