Hirdetés

Egyedi belsőépítészeti megoldások az Arteriortól

Az Arterior Komplex Kft. munkáiban a szakértelem, az igényesség, az okos belsőépítészet, a biztos stílusérzék és az innovatív megoldások kapnak kiemelt szerepet.

Az Arterior Komplex Kft. 2014 óta foglalkozik egyedi belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel, bútorgyártással, valamint designbútor forgalmazással. Munkáik során a szakértelem, az igényesség, az okos belsőépítészet, a biztos stílusérzék és az innovatív megoldások kiemelt szerepet kapnak. 

Referenciáik között szerepelnek többek között közintézmények (Szépművészeti Múzeum, számos kormányablak és bírósági ügyfélcentrum, MTVA, M3 Business Center), irodaházak (Magyar Turisztikai Hivatal), oktatási intézmények (ELTE, Testnevelési Egyetem, CEU, Eszterházy Egyetem), hotelek (Gresham Palace, Hilton Hotel, stb.) a Millenáris Park, színházak (Nemzeti Táncszínház, Pesti Vigadó) és sportlétesítmények (Felcsút Sportközpont, Groupama Aréna, MTK és DVTK stadionok) belsőépítészeti tervezése és kivitelezése.

„Az építészekkel és a belsőépítészekkel hagyományosan jó a kapcsolatunk, munkájukat rendszeresen támogatjuk szakmai tanácsadással, konszignáció készítéssel, egyedi bútorok gyártmányterveinek elkészítésével, saját fejlesztésű 3D Archicad bútormodellekkel” – mondta Varga Zsolt ügyvezető.

Széles gyártói palettájukban minden stílusnak, igénynek és költségvetésnek megfelelő bútor megtalálható. Anyagismeretük és szakmai tudásuknak köszönhetően az egyedi bútorok tervezésénél és kivitelezésénél gyakran alkalmaznak innovatív megoldásokat. 

Az XXI. század épületüzemeltetési elvárásainak megfelelve a piacon az elsők között a belsőépítészeti tervezést az ügyfél igényére az épületinformáció menedzsment modellbe (BIM - Building Information Model) illesztik. Ehhez kapcsolódóan létrehoztak egy új üzletágat is, a létesítményüzemeltetést, ez a divízió felmérés és racionalizálás útján teszi digitalizálttá, „okossá” és költséghatékonnyá ezeket az épületeket.  

„Maximálisan figyelünk ügyfeleink igényeire és így nem csupán tárgyakat, hanem megoldást és komplett infrastruktúrát szállítunk” – tette hozzá Varga Zsolt, az Arterior Komplex Kft. ügyvezetője.

Arterior Komplex Kft.
Budapest, Reitter Ferenc u. 132. 
arterior.hu
arterior@arterior.hu
tel. +36 70 452 7572
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rangos elismerés a Skanska Magyarország központjának belsőépítészetéért

Rangos elismerés a Skanska Magyarország központjának belsőépítészetéért

German Design Award díjat nyert a Nordic Light irodakomplexumban található iroda.

Egy budapesti legenda metamorfózisa

Egy budapesti legenda metamorfózisa

Irodaként reinkarnálódott az egykori Pajtás étterem.  

Íme a Laurel Budapest étterem, ami Év Lakberendező Teamje díjat ért!
  • 2020-03-12 09:00
  • Deco

Íme a Laurel Budapest étterem, ami Év Lakberendező Teamje díjat ért!

Az elismerést a Z.ESTILO stúdió nyerte el a Laurel Budapest étterem belsőépítészetével.

Hirdetés