Hirdetés

A csütörtök esti gálán erős laudációt kapott a projekt.

Hirdetés

„Megnyertük! Megnyertük! Köszönjük a rangos díjat és a bitang erős laudációt!” – írta a Market Építő Zrt. közösségi oldala, miután megnyerték Az Év Irodája 2020 Különdíját.

A kategória győztesének kihirdetésekor elhangzott, hogy az iroda már az előzsűrizés során felkeltette a bírálók kíváncsiságát, majd a bejárás során „megütötte mindenkinél a váú faktort”.

„Az iroda a szervezeti kultúrához, a szervezeti folyamatokhoz nagyon jól illeszkedik, a szervezeti sajátosságokat figyelembe veszi. A design nagyon magas fokon megjelenik az irodai térben, a különböző kommunikációs terekben, munkaterekben, és a designelemek akár a szervezeti működést, a szervezet hagyományát is képviselik.”

Kiemelték az is, hogy a Market felkarolja a magyar designereket, de helyt áll fenntarthatóság terén is, illetve Az Év Irodája szinte minden kategóriájában esélyes lenne díjat nyerni.

Hazánk meghatározó építőipari cége is erős összeállításban lépett színpadra: Scheer Sándor vezérigazgató, Báthory Balázs innovációs vezérigazgató-helyettes, Mikusi Róbert műszaki vezérigazgató-helyettes és Keszthelyi Kristóf tervezési főmérnök is megjelent.

A teljes gálát alább tudod megnézni, a vonatkozó rész 1:59:15-nél található. Az összes győztest itt találod. Minden győztesnek gratulálunk!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elindult Az Év Irodája verseny közönségszavazása

Elindult Az Év Irodája verseny közönségszavazása

Lezárult a jelentkezés, február 7-ig szavazhatunk kedvenc irodánkra. 

Fegyelmezett német cégközpont ipari jelleggel – és rengeteg poénnal

Fegyelmezett német cégközpont ipari jelleggel – és rengeteg poénnal

Május végén birtokba vette új székházát a Market.

Közösségépítés és digitalizáció

Közösségépítés és digitalizáció

Báthory Balázs vezérigazgató-helyettes víziói a Market új székháza kapcsán.

Hirdetés