Hirdetés

Július 6-a a jelentkezési határidő.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Zöld város projekt célja négy meghatározott társadalmi csoport megszólítása, figyelmük felkeltése a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban, a környezettudatosabb életmódra való áttérés segítése, valamint valódi válaszok keresése amelyek segítenek klímaszorongás csökkentésében.

A projektek fejlesztését és a lebonyolítását a MOME Innovációs Központja végzi, a kreatív iparban már rutinszerűen használt design thinking és a service design módszertanát hívva segítségül. A kutatási szakasz a meghatározott négy társadalmi csoport képviselőivel tartott online workshopokkal kezdődik, majd szükség szerint online kérdőívvel és a csoportokból kiválasztott aktív szereplőkkel megtartott interjúval zárul.

A workshopon résztvevők számára a Klímabarát Települések Szövetsége felajánlásából egy szakmai ajándékcsomagot postázunk, amely az alábbiakat tartalmazza: Mérsékelt öv? - Felelős cselekvési irányok a hatékony klímavédelemért című könyv, tiszteletjegy a megújult esztergomi Duna Múzeumba, illetve további klímavédelmi kiadványok.

Jelentkezési határidő: 2020. július 6., 12.00, ezen az oldalon.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Illatórát készített egy fiatal magyar designer

Illatórát készített egy fiatal magyar designer

Cséffay Alexandra (MOME Formatervező Tanszék) diplomamunkája.

Hőre és fényre változó innovatív designmaszkok a MOME-tól

Hőre és fényre változó innovatív designmaszkok a MOME-tól

Ne csak kötelező nyűgként tekintsünk a maszkokra!

Hirdetés