Hirdetés

Július 6-a a jelentkezési határidő.

Hirdetés

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Zöld város projekt célja négy meghatározott társadalmi csoport megszólítása, figyelmük felkeltése a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban, a környezettudatosabb életmódra való áttérés segítése, valamint valódi válaszok keresése amelyek segítenek klímaszorongás csökkentésében.

A projektek fejlesztését és a lebonyolítását a MOME Innovációs Központja végzi, a kreatív iparban már rutinszerűen használt design thinking és a service design módszertanát hívva segítségül. A kutatási szakasz a meghatározott négy társadalmi csoport képviselőivel tartott online workshopokkal kezdődik, majd szükség szerint online kérdőívvel és a csoportokból kiválasztott aktív szereplőkkel megtartott interjúval zárul.

A workshopon résztvevők számára a Klímabarát Települések Szövetsége felajánlásából egy szakmai ajándékcsomagot postázunk, amely az alábbiakat tartalmazza: Mérsékelt öv? - Felelős cselekvési irányok a hatékony klímavédelemért című könyv, tiszteletjegy a megújult esztergomi Duna Múzeumba, illetve további klímavédelmi kiadványok.

Jelentkezési határidő: 2020. július 6., 12.00, ezen az oldalon.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A LEGO és a MOME egyesíti kreatív erejét 

A LEGO és a MOME egyesíti kreatív erejét 

A Talent Awards alkotópályázattal indul az együttműködés, melyre LEGO elemekből készült mozaikalkotásokat várnak.

Két nívódíjat is kapott napokon belül a MOME-campus

Két nívódíjat is kapott napokon belül a MOME-campus

Az ingatlanfejlesztési után az építőipar nívódíjat is bezsebelte a Market-csoport fejlesztése.

Hirdetés