XI. Építész-KÉSZ-regatta

Balatonlelle – Keszthely, 2018. május 25-26-27.

11 esztendővel ezelőtt elhatároztuk, hogy létrehozzuk a magyar építésztársadalom múltban gyökerező, de határozottan mai társasági eseményét, a balatoni Építészregattát. Egy vitorlás versenyt, mert a vitorlázás olyan technikai sport, amely régóta közel áll az építészekhez, elődeink is űzték. Egy olyan rendezvényt, amelyik több mint sport…..kikapcsolódás, jó társaság, elegáns gála, neves díszvendégek….mindez tudatosan vidéken. A cél az építészet nemes ügyének népszerűsítése és erősítése a köztudatban, közösségépítés a minőség mentén.

11 év telt el. Voltak hullámvölgyek, de a rendezvény mostanra önálló márkává és hagyománnyá érett, lassan, de biztosan növekszik, híre van a Balaton körül köszönhetően támogatóinknak és partnereinknek is. Aki egyszer részt vesz azon, az többet nem akarja kihagyni.…örök emlék.

11 év után az Építészregatta minden év május végén biztos pont a vitorlázni szerető építészek naptárában. Idén újra összegyűlünk Balatonlellén Pünkösd után, hogy Keszthelyre áthajózva ismét együtt lehessünk. Ebben az esztendőben az Aranycsapat emlékévét ünnepeljük és megemlékezünk a Svájcban magyarok által alapított UIA (Építészek Nemzetközi Szövetsége) megalakulásának 70. évfordulójáról. A V4 Építészeti Alapítvány idén is várja a vitorlázó építészek társaságát!

vendégeink lesznek:
dr. Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
dr. Béres István , a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke

a gálaest háziasszonya:
Sipos Szilvia M4

további információ: www.epiteszregatta.hu

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó cikkek

X. JUBILEUMI ÉPÍTÉSZ-KÉSZ-REGATTA

X. JUBILEUMI ÉPÍTÉSZ-KÉSZ-REGATTA

2017-ben már a X. Építészregattához készülődhetnek a vitorlázást és a jó társaságot kedvelő építészek.

IX. Építész-KÉSZ-Regatta

IX. Építész-KÉSZ-Regatta

Ebben az esztendőben már a kilencedik alkalomhoz készülődhettek azok, akik ellátogattak május utolsó hétvégéjén Balatonlellére.

IX. Építész-KÉSZ Regatta

IX. Építész-KÉSZ Regatta

Ebben az évben immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Építész Regatta, a szakma vitorlás versenye. 

Hirdetés