Hirdetés

Új vezető a DVM group tervezési részlege élén

A DVM group tervezési osztálya vezetésével Kiss Idát bízta meg. 

A DVM group tervezési osztálya vezetésével Kiss Idát bízta meg, aki a több mint negyven fős tervezőcsapat munkájának koordinálása és szakmai felügyelete mellett a megbízókkal való zökkenőmentes kapcsolattartásért, valamint a tervezési munkák magas szintű, összehangolt elkészítéséért felelős. Magyar és nemzetközi cégeknél különféle léptékű projektekben szerzett széleskörű tapasztalatát kitűnően hasznosítja az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportnál. 

Kiss Ida építészmérnöki diplomáját 2003-ban szerezte a Budapesti Műszaki Egyetemen az Építéstudományi Egylet diplomadíjával. Pályafutása során olyan neves irodáknál dolgozott, mint az ABUD Mérnökiroda vagy Erick van Egeraat londoni és budapesti irodája. A Tiba Építész Stúdió tagjaként a jó néhány szakmai és ingatlanpiaci díjjal elismert Párizsi Nagyáruház projektépítésze volt. Tudományos és oktatói tevékenysége során a városi fenntarthatósági és okos város megoldásokkal foglalkozott. Közel 15 éves pályafutása alatt számos, eltérő léptékű nemzetközi projektben vett részt. 2016 novemberében csatlakozott a DVM group tervezési osztályához a fit-out tervező csapat vezetőjeként, ahol azóta több hazai és multinacionális vállalat irodájának tervezését vezette.

"Az építészeti tervezés határai ma sokkal tágabbak, mint 5-10 éve. Tervezőinknek amellett, hogy a megrendelői igényeket legjobban kielégítő építészeti-belsőépítészeti alkotásokat kell lerakniuk az asztalra, ismerniük kell a fenntarthatósági szempontokat és az új technológiákat. Feladatom ezt a szemléletet képviselni és erősíteni a tervezési osztályon, és az integrált tervezési elveket megvalósítani a DVM group különböző részlegei közötti együttműködésben." - nyilatkozta Kiss Ida.

“Ida személyében olyan szakember került a tervezési osztályunk élére, aki komplex látásmóddal és tervezői menedzsmentszemlélettel irányítja építészeink munkáját, támogatja őket sokrétű feladataik minél gördülékenyebb ellátásában, ügyfeleink kiszolgálásában. A kutatás-fejlesztés területén szerzett tapasztalatának köszönhetően a legújabb technológiák integrációját is segíti a DVM group projektjeiben.” – hangsúlyozta Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új vezetők a DVM groupnál

Új vezetők a DVM groupnál

Kulcsfontosságú szakemberek érkeztek az építőipari vállalathoz.

„Kaptunk egy adag kerozint”

„Kaptunk egy adag kerozint”

A DVM group világelső lett az International Property Awards építészeti vizualizációs kategóriájában.

„Mint ékszer a ruhán”

„Mint ékszer a ruhán”

Acéllemez-installáció a Budapest Airport utasmólójában, az S39 Hybrid Design tervezésében.

Nincs találat!

Hirdetés