Új vezető a DVM group tervezési részlege élén

A DVM group tervezési osztálya vezetésével Kiss Idát bízta meg. 

A DVM group tervezési osztálya vezetésével Kiss Idát bízta meg, aki a több mint negyven fős tervezőcsapat munkájának koordinálása és szakmai felügyelete mellett a megbízókkal való zökkenőmentes kapcsolattartásért, valamint a tervezési munkák magas szintű, összehangolt elkészítéséért felelős. Magyar és nemzetközi cégeknél különféle léptékű projektekben szerzett széleskörű tapasztalatát kitűnően hasznosítja az integrált építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportnál. 

Kiss Ida építészmérnöki diplomáját 2003-ban szerezte a Budapesti Műszaki Egyetemen az Építéstudományi Egylet diplomadíjával. Pályafutása során olyan neves irodáknál dolgozott, mint az ABUD Mérnökiroda vagy Erick van Egeraat londoni és budapesti irodája. A Tiba Építész Stúdió tagjaként a jó néhány szakmai és ingatlanpiaci díjjal elismert Párizsi Nagyáruház projektépítésze volt. Tudományos és oktatói tevékenysége során a városi fenntarthatósági és okos város megoldásokkal foglalkozott. Közel 15 éves pályafutása alatt számos, eltérő léptékű nemzetközi projektben vett részt. 2016 novemberében csatlakozott a DVM group tervezési osztályához a fit-out tervező csapat vezetőjeként, ahol azóta több hazai és multinacionális vállalat irodájának tervezését vezette.

"Az építészeti tervezés határai ma sokkal tágabbak, mint 5-10 éve. Tervezőinknek amellett, hogy a megrendelői igényeket legjobban kielégítő építészeti-belsőépítészeti alkotásokat kell lerakniuk az asztalra, ismerniük kell a fenntarthatósági szempontokat és az új technológiákat. Feladatom ezt a szemléletet képviselni és erősíteni a tervezési osztályon, és az integrált tervezési elveket megvalósítani a DVM group különböző részlegei közötti együttműködésben." - nyilatkozta Kiss Ida.

“Ida személyében olyan szakember került a tervezési osztályunk élére, aki komplex látásmóddal és tervezői menedzsmentszemlélettel irányítja építészeink munkáját, támogatja őket sokrétű feladataik minél gördülékenyebb ellátásában, ügyfeleink kiszolgálásában. A kutatás-fejlesztés területén szerzett tapasztalatának köszönhetően a legújabb technológiák integrációját is segíti a DVM group projektjeiben.” – hangsúlyozta Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A zánkai felújítás városépítészeti és rehabilitációs tapasztalatot is jelentett

A zánkai felújítás városépítészeti és rehabilitációs tapasztalatot is jelentett

Interjú Csécsei Ákossal, a DVM group építészével, aki MÉD különdíjat kapott a zánkai tábor felújításáért.

Zánka színei

Zánka színei

Hová tűntek az építészetből a színek?

Octogon 170

170 - 2021/6

Megjelent az OCTOGON magazin új, 170-es (2021/6-os) lapszáma, benne sok egyéb mellett egy parki ufóval (Hungexpo F1 fogadóépület), egy élőlény házzal (Attila99loft), egy bivalyzongorával (Tanösvény és bivalyistálló Sándorfalva határában) és egy interjúval Rostás Péterrel (aki nem a historizmus dzsihadistája) a Szent István-terem átadásának apropóján a vári átalakításokról.

Nincs találat!

Hirdetés